Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Mac Miller je umro od predoziranja kokainom, fentanilom i alkoholom

Mrtvozorničko izvješće je potvrdilo uzrok ranije ovoga tjedna

  • Mixmag Adria
  • 8 November 2018
Mac Miller je umro od predoziranja kokainom, fentanilom i alkoholom

Županijski odjel za Medicinsko Ispitivanje - Mrtvozornici iz Los Angelesa, izdali su izvješće kojim potvrđuju da je Mac Miller umro od slučajnog predoziranja koje uključuje fentanil, kokain i alkohol.

26-godišnji reper i producent pronađen je mrtav na licu mjesta u svom domu u LA-u, 7. septembra, dok se obdukcija izvršila sljedećeg dana.

SAD-ov Drug Enforcement Administration procjenjuje kako 200 ljudi dnevno umire zbog predoziranja, a potentni lijek za bolove fentanil je bio smrtonosni prinosnik u opiodskoj krizi u SAD-u. Droga je također bila faktor u nedavnim slučajevima Princa i Lil Peepa.

Miller se javno borio s ovisnošću o drogama, što je njegova bivša djevojka Ariana Grande zabilježila u izjavi objavljenoj na Twitteru, nakon njihovog prekida.

Prošli tjedan Grande je izdala novi singl naslovljen kao thank u, next’ u kojem se obraća Milleru kao "anđelu".

Tribute nastup će zauzeti svoje mjesto u LA-u kako bi se prikupio novac za Mac Miller Circles Fund, koji namjerava pomoći mladim ljudima s nepovoljnom pozadinom u daljnjem životnom napretku. Chance The Rapper, Earl Sweatshirt, SZA i Vince Staples bili su među umjetnicima koji su nastupali.

Load the next article
Loading...
Loading...