Search Menu
Home Novosti Menu

Marco Carola pod još jednom tužbom, prijeti mu blokada imovine

Promotor s Ibize se pridružio Amnesiji koja je već dobila parnicu protiv talijanskog DJ-a

  • Mixmag Adria
  • 16 May 2019
Marco Carola pod još jednom tužbom, prijeti mu blokada imovine

Marcu Caroli prijeti nova tužba koja bi mogla rezultirati zapljenom imovine i "milijunima" koje je zaradio.

Bivši promotor talijanskog DJ-a It's All About The Music SL podnio je tužbu, udruživši snage s superklubom Amnesia, koji je nedavno dobio sudsku odluku da spriječi Carolu da nastupa na otoku osim Amnesie, kako prenosi Diario De Ibiza. (Ako bi to prekršio, mogao bi se suočiti s kaznom od 2,4 milijuna eura.) Njegova rezidencija Music On trebala bi večeras biti lansirana u svom novom domu, Pachi.

Osim što traži "milijune" odštete, It's All About The Music SL je zatražio od suca da preuzme imovinu Carole i plaću koju zaradi od DJ-anja, kako bi se osiguralo da su sredstva dostupna ako bude osuđen i prisiljen platiti.

Odvjetnik koji zastupa tvrtku It's All About The Music SL rekao je za Diario De Ibizi da je Carola "prekršio ugovor koji je potpisao s nama isto kao što je to slučaj bio i s klubom Amnesia". Također su dodali da je njihov klijent izrazio žaljenje zbog "traumatičnog sloma odnosa" između dviju stranaka.

Carola će se morati pojaviti pred sudcem narednih dana. Iako mu je zabranjeno večeras nastupiti u Pachi, službena stranica kluba na Facebooku govori drugačije.


Izvor: RA

Loading...
Loading...