Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Marika Rossa u zagrebačkom Depo klubu

DJ zvijezda s kosom u duginih boja ponovno gostuje u Depo na zahtjev zagrebačke publike

  • Mixmag Adria
  • 18 April 2018
Marika Rossa u zagrebačkom Depo klubu

Marika Rossa, jedna je od najznačajnijih predstavnica ukrajinske plesne scene, nastupit će u zagrebačkom Depo klubu u petak 20. travnja 2018. Uz atraktivnu Mariku svoje će setove odvrtjeti i njeni austrijski kolege Chris Nait i Pears & Tills, rezident Teo Harouda i zagrebačka techno diva Teychee.

Rossa je miljenica publike europskih i meksičkih festivala, a prepoznatljiva po svojem "manga" stilu odijevanja i tvrdom techno zvuku kojim je osvojila srca obožavatelja. Marika je tijekom svoje uspješne karijere surađivala s nezaobilaznim imenima na sceni kao što su Alberto Ruiz, Balthazar & JackRock, Hakan Ludvigson, Ken Ishii, Mike Väth, Pig&Dan, Spartaque, a upravo je objavila i novi singl "In Hypnose " na kojem joj je pomogla i poznata napuljska producentica Deborah De Luca.

Singl je objavljen na Rossinoj vlastitoj etiketi Fresh Cut, koju je započela još 2015. Marika je sretna da je pronašla karijeru koja joj omogućava da bude otkačena i vjerna svojim unutarnjim porivima koje tijekom nastupa dijeli s publikom. Sve popularnija i u našoj regiji, Marika je postala izvođač koji dupkom puni klubove, a svojim čestim nastupima u zagrebačkom Depo klubu privlači ne samo domaću publiku. već i partijanere iz susjednih država.

Karizmatična i uvijek dobro raspoložena Marika Rossa je DJ zvijezda neopterećena statusom, već isključivo energičnim techno zvukom i predstavlja gostovanje koje fanovi brzine, žestine i euforije na plesnom podiju nikada ne propuštaju.

U međuvremenu pogledajte i poslušajte snimku s nedavnog Rossinog nastupa na njemačkom ECHELON open air festivalu!

Load the next article
Loading...
Loading...