Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Marina Karamarko i Ana Antonova pripremaju jedinstveni party u Rijeci

'Solis Occasum'

  • Mixmag Adria
  • 5 June 2018
Marina Karamarko i Ana Antonova pripremaju jedinstveni party u Rijeci

Dnevni plesnjak s pogledom na suncem okupani Kvarner. Ovaj događaj nije fikcija. Nije fotografija koju ćete vidjeti na internetu, nego koju ćete biti u mogućnosti zabilježiti svojim fotoaparatom, a sve to uz najfiniju glazbenu selekciju dviju predvodnica domaće elektronske scene - Marine Karamarko i Ane Antonove!

"Vrijeme za party je uvijek pravo, ali partijati se ne mora samo u noćnim satima i klupskim prostorima, kao što smo navikli u našem gradu tijekom godine. Ovoga puta spremamo party na predivnoji nesvakidašnjoj lokaciji s pogledom na cijelu Rijeku i Kvarner - riječka Zvjezdarnica. Specifičnost eventa je njegov početak - ne kreće se poslije zalaska, nego ga dočekujemo i pozdravljamo dan u najboljem raspoloženju." - stoji u priopćenju od organizatorica.

I naziv događaja ima svoje značenje - SOLIS OCCASUM je zalazak sunca, a PLANETARIUM samo jedna od sjajnih lokacija gdje ova priča počinje.

Poseban dodatak ovoj priči je je live stream cijelog događanja u realnome vremenu, a to će omogućiti ekipa Education TV-a koja je poznata po svojim live stream emisijama, a do sada su odradili njih preko pedeset. Education TV je platforma za promicanje underground kulture u Zagrebu i jedina glazbena LIVE STREAM zajednica u Hrvatskoj. Za fotografiju i dron bit će zadužen Igor Crnković iz PILOT MEDIA.

Osim ove privlačne lokacije i vizualne poslastice, vrlo bitan segment je i ono u čemu će uživati vaše uši - zvuk. Riječka KIMATIKA SOUND SYSTEMS dovodi FUNKTION ONE razglas.

Tulum će se održati 17. lipnja na krovu Zvjezdarnice iznad Galileo bara. Ulaz će biti moguć do 19 sati.

Vrata se otvaraju u 17 sati, a ples će trajati do 22 sata na krovu Grada koji teče!

Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava. Radi specifične lokacije, broj karata je ograničen.

MARINA KARAMARKO

Jedna od najuspješnijih i najperspektivnijih hrvatskih DJ-ica i producentica koja je karijeru započela 2005. godine. Od tada, pa do danas Marina je prošla sve, od regije, preko okolnih zemalja, preko Ibize, pa sve do Kolumbije i Amerike, pa možemo reći da se njezin dubok i mračan zvuk već prenio svijetom, a priznanje je, između ostalih, došlo kada je uvrštena na Beatport listu ”Vizionarki elektronske glazbe”. Osim što je uspješna u DJ-ingu te u produkciji, Marina već tri godine vodi vlastitu etiketu ThanQ.Osim na vlastitoj etiketi izdaje i za Innocent Music, Baile Musik, Deep Tech Records, Deeperfect, Blacksoul Music, Draft... 2013. pakira kofere za Ibizu kao finalistica hrvatskog burn Residency natjecanja gdje ljeto provodi u Sankeysu, a tu su i Privilege, Sands i eteri Ibiza Global radija i Ibiza Sonica.

Marinin rad dvije godine za redom okrunjen je nagradom "Ambasador" te je proglašena Najboljim Deep/Tech House DJ-em 2016. i 2017. godine. Pored nagrade "Ambasador" tu su i priznanja Beatporta koji ju je uvrstio u listu "Vizionarke elektronske glazbe", a njen label THANQ proglašen je kao “Breakthrue Label of the Year” 2015. godine.

https://www.facebook.com/MarinaKaramarkoMusic
https://soundcloud.com/marinakaramarko

ANA ANTONOVA

Raznolikost glazbenih utjecaja koji su oblikovali njen glazbeni ukus osjeti se i danas – ne opterećuje se žanrovima, od nje možete očekivati mashup žanrova od probranog deep house-a, acid-a, synthpop-a, tech house-a, pa sve do bangera koji vas vode prema vrhuncu večeri i definitivno ne ostavljaju ravnodušnima. Vrlo rado ulazi i u techno vode, gdje posebnu pažnju posvećuje selekciji traka, sa nižim BPM-ovima, ali sa puno groova i dubine.

U prosincu 2015. pobjeđuje na natječaju za Nucomera Illectricity Festivala

2016. godinu završava sa nagradom "Ambasador" za koju je nominirana u kateogriji "Dama hrvatske elektronike". Prema Mixmagovoj selekciji dva puta je izabrana u "Najuspješnije regionalne selektorice". 2017. godine dobiva poziv od strane Urban Bug portala za nastup na njihovom stage-u na EXIT festivalu.

Organizatorica je klupskih večeri pod nazivom "fitness!" i "Caramel"

https://www.facebook.com/ant0n0va
https://soundcloud.com/anantonova

Load the next article...
Loading...
Loading...