Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Marko Faraone otvara seriju gostovanja 'Music On' DJ-eva u emisijama 'Welcome To The Club'

Ekskluzivna internacionalna suradnja

  • Mixmag Adria
  • 28 June 2018
Marko Faraone otvara seriju gostovanja 'Music On' DJ-eva u emisijama 'Welcome To The Club'

Marco Faraone otvara seriju gostovanja 'Music On' DJ-eva u emisijama 'Dobro došli u klub' na HR 2.

U subotu 30.06. 2018. u ponoć kreće serija mjesečnih gostovanja 'Music On' DJ-eva u emisijama 'Dobro došli u klub' na drugom programu Hrvatskog radija. Plod je to nedavno započete suradnje, na Ibizi, DJ MAX-a, autora i urednika emisije 'Dobro došli u klub' s brendom 'Music On' Marca Carole, koji svakog tjedna ima rasprodane evente u Amnesiji i El Patiju. Ovom epizodom započinje serija gostovanja 'Music On' DJ-eva, koji će jednom mjesečno ekskluzivnim DJ miksevima dočarati publici drugog programa atmosferu clubbinga s Ibize.

Ovo je ujedno i suradnja s Ibiza Global Radijom u čijem se studiju snimaju spomenuti DJ mixevi. Ibiza global Radio je za klupsku scenu Ibize najznačajnija FM i globalna radio i TV postaja, koja od ponedjeljka do petka, od 20 h do 22 h, u suradnji s 'Music On' brendom prenosi 'It's All Bout The Music' DJ setove.

Osim radijske forme, pod nazivom 'It's All About The Music' organiziraju se eventi diljem Europe, od Roterdama do Barcelone, što samo potvrđuje status 'Music On' organizacije kao jedne od najznačajnijih sudionika i kreatora europske i svjetske klupske scene.

Marco Faraone, talijanski DJ i producent, proslavio se 2010. godine, kada je naslovna skladba njegovog EP-a 'Strange Neighbors' izazvala snažnu rekaciju publike u klubu 'DC10', na Ibizi. Od tada, uz kvalitetnu produkciju i nastupe diljem svijeta postaje sve popularniji te danas pod nazivom 'Marco Faraone & Friends' u Italiji na svakom eventu okuplja preko 4000 clubbera. Upravo zato, s Marcom otvaramo ovu ekskluzivnu seriju mjesečnih gostovanja 'Music On' DJ-eva u emisijama 'Dobro došli u klub' na Drugom programu Hrvatskog radija.

Load the next article...
Loading...
Loading...