Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Marko Nastić lansirao novu 'vinyl only' etiketu

'Octagon Gate' EP premijerno je izdanje

  • Mixmag Adria
  • 5 September 2017
Marko Nastić lansirao novu 'vinyl only' etiketu

Jedan od vodećih umjetnika elektroničke glazbe u regiji, Marko Nastić, upravo je lansirao svoj novi, vinyl only label baziran u Beogradu, Easy TIger.

Premijerno izdanje, 'Octagon Gate” EP, stiže od osobno od Nastića, i donosi njegov prepoznatljivi modularni zvuk. Ploča sadrži dvije klupske trake, 'Octagon Gate' i 'Monday Surfing', kao i njihove beat-less verzije, za drugačije slušalačko iskustvo.

'Octagon Gate', traka fokusirana na dinamiku plesnog podija, donosi smjelo programiran ritam i pulsira kroz trippy melodije. 'Monday Surfing', predstavlja boju modularnog sintisajzera, uz suptilni I hipnotički dodir emocija.

Etiketa Easy TIger će donijeti širok opseg zvuka fokusiranog na suvremeni house i techno. Izdanja će istraživati različite žanrove, od klupskih do atmosferičnih. Etiketa će biti praćena serijalom istoimenih inovativnih žurki u Beogradu. Label je već dobio podršku imena kao što su Barac, Ray Okpara, Okain, Adam Shelton, Djunior, Petar Cvetković, Vladimir Dragaš, Vanović, Kristijan Šajkovic.

Load the next article...
Loading...
Loading...