Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Massive Attack prozvali Pete Tonga i njegovu "nostalgičnu noćnu moru" Ibiza Classics

Zahtijevaju da prihode doniraju humanitarnoj udruzi

  • Mixmag Adria
  • 15 December 2017
Massive Attack prozvali Pete Tonga i njegovu "nostalgičnu noćnu moru" Ibiza Classics

Nedavno su članovi Massive Attacka "napali" Pete Tonga putem Facebooka jer je njihovu klasičnu pjesmu 'Unfinished Symphaty' obradio i uvrstio u svoj Ibiza Classics nastup s orkestrom bez dopuštenja grupe.

Njegovu turneju nazvali su "nostalgičnom noćnom morom", 3D iz Massive Attacka, objasnio je da se tijekom njihovih nastupa prikazuju fotografije izbjegličkih kampova kako bi se podigla svijest i novac za UNHCR. Inzistirao je da Pete Tong donira nešto od prihoda od svojeg showa u organizaciju "ako misli zarađivati na projektu", govoreći mu da "bi to bilo najmanje što bi mogao učiniti".

Pete Tong, dirigent Jules Buckley i The Heritage Orchestra obilježili su svoj album 'Ibiza Classics' u ogrovnim prostorima diljem svijeta. Album stavlja veliki, klasično obučeni orkestar iza nekoliko bezvremenskih plesnih pjesama kao što su Fatboy Slimov 'Right Here, Right Now', 'Your Love', Frankie Knucklesa i Orbitalov 'Belfast'.

Ovo nije prvi put da su Massive Attack i Pete Tong bili u sukobu. 2011., Pete Tong izdao je sudsku zabranu protiv bivše pjevačice Massive Attacka Shake Nelson. Nelson je tvrdila da je bila u braku sa zvijezdom BBC Radio 1 i imala dijete s njim. Tong je tvrdio da ga je nemilosrdno uznemiravala i potvrdio da nijedna od tih izjava nije istinita te mu je odobreno izdavanje sudske zabrane pristupa zabranjujući Nelson da kontaktira njega ili njegove prijatelje i obitelj. Slučajno (ili možda uopće ne?), Nelson je dala vokal za svoju izvornu snimku 'Unfinished Sympathy'.

Pogledajte Facebook post i pogledajte isječak Ibiza Classics inačice pjesme u nastavku.

Load the next article...
Loading...
Loading...