Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

MDMA u brie kolačima - popularan trend na večernjim zabavama

MBrieMA?

  • Mixmag Adria
  • 17 May 2018
MDMA u brie kolačima - popularan trend na večernjim zabavama

Dok bi se starija rave generacija u svojim kasnijim godinama mogla odmaknuti od klubova, čini se da je njihov party duh još uvijek vrlo živ. To je postalo očito zbog navodnog trenda stavljanja MDMA-a u brie kolač na večernjim zabavama srednjovječnih žena u Velikoj Britaniji. MBrieMA za nekoga?

Prije nego što vam to padne na pamet, ovo nije satiričan članak. Ecstacheese je zaista rastući trend. Prema Buzzu, trend je započeo kad se grupa žena u svojim 50-im godinama htjela zbližiti. Odlučile su začiniti svoje večere. Neimenovana žena je opisala inspiraciju za uzimanjem MDMA-a:

"Imam snažan krug ženskih prijatelja i pokušali smo sve najnovije "mode", hrane i odredišne večere, ali nešto je nedostajalo. Činilo se da se nismo toliko smijale kao kad smo bile mlade, činilo se kako postoje neke barijere između nas. Jedna žena iz naše grupe predložila je da svi zajedno uzmemo MDMA kako bismo se mogli otvoriti jedni prema drugima i poboljšati naše prijateljstvo ".

Dok su neke od žena u prošlosti konzumirale kokain, ni jedna od gospođa nije probala MDMA. Jedan od sinova gospođa savjetovao je kako bi trebali unijeti MDMA, što je grupu dovelo do ideje da ga stave u kolač i pojedu.

Žena nastavlja s opisom tog prvog iskustva: "Ništa se nije dogodilo četrdeset minuta, a zatim su boje u sagu izgledale življe i prije nego što sam se snašla, bila sam u dubokom razgovoru o mojoj seksualnoj fantaziji sa starim prijateljem. Bilo je to tako intenzivno iskustvo. Sigurna sam da je većina nas s tog tuluma ponovila iskustvo s drugim prijateljima, tako da umotavanje MDMA u Brie postaje novi trend."

Čin stavljanja MDMA-a u brie postaje toliko popularno da ima i vlastito ime, "brieing".

Žena je dodala zašto misli da je to postalo toliko popularno: "Godinu dana poslije i pozvani smo na "brieing zabave ", čini se da ljudi misle da je sve to bio neki veliki plan, ali uvjeravam vas da to nije. To je baš uzimanje droga u stilu srednje klase, to je vjerojatno razlog zašto se "primilo". "

Uz to novo saznanje, najbolje da pripazite na potencijalne E tanjure na vašoj sljedećoj večeri. Možda i će i "fetamin" završit u vašoj grčkoj salati.

Load the next article...
Loading...
Loading...