Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Metro karte s likom David Bowiea stigle u podzemne željeznice New Yorka

Podzemna počast SoHo legendi

  • Mixmag Adria
  • 21 April 2018
Metro karte s likom David Bowiea stigle u podzemne željeznice New Yorka

Karte s naličjem Davida Bowiea stigle su u sustav podzemne željeznice u NYC-u. Odavajući počast glazbenoj ikoni New Yorka, SoHo MetroStation na relaciji Broadway-Lafayette je sada dom potpuno novom hramu Davida Bowiea. Hram je inače kreiran kao reklama za putujuću izložbu 'David Bowie Is' – potpuno nova izložba koja se trenutno prikazuje u Brooklyn Museumu.

Jedna od zasigurno najvećih atrakcija podzemne postaje je tamo gdje se i hram nalazi su dizajnerske MetroCard karte koje na sebi nose lice Davida Bowiea. Pet unikatnih kartica obuhvaćaju sva umjetnikova razdoblja, od mladog i vitkog Davida iz 'Thin White Duke' dana pa sve do ekstravagantnih i sjajnih outfita koje su obilježile njegove aliase Ziggy Stardusta i Aladdina Sanea.

Karte za podzemnu željeznicu zahtjevaju i minimum od 2 vožnje, što znači kako bi dobili jednu od ovih limitiranih kartica morate izdvojiti negdje oko šest i pol dolara.

Slike iz novog Bowie Hrama u New Yorku možete pogledati niže.

U malom gradu Buckinghamshireu, u Velikoj Britaniji, nedavno je hram posvećen Davidu Bowieu vandaliziran samo dan nakon otvorenja. Vandali su ostavlili i poruku koja glasi 'Prvo nahranite beskučnike'. Više pročitajte ovdje.

Load the next article...
Loading...
Loading...