Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Mike Skinner: "Moram biti kreativan, jer inače postanem suicidalan ili nešto"

Vratio se s novom glazbom i kreće na turneju kao "The Streets"

  • Mixmag Adria
  • 16 March 2018
Mike Skinner: "Moram biti kreativan, jer inače postanem suicidalan ili nešto"

Mike Skinner je "uspavao" The Streets još 2011. godine albumom 'Computers and Blues', odlučivši se za DJ nastupe i Tonga partyje sve do sada.

Zatim je najavio povratničku turneju u oktobru prošle godine, prije nego je projekt propisno oživio s 'Burn Bridges' i 'Sometimes I Hate My Friends More Than My Enemies." Sada znamo neke od razloga povratka zahvaljujući novom intervjuu.

U razgovoru za Mr Porter, Skinner je rekao: "Moram biti kreativan, jer inače postanem suicidalan ili nešto".

Referirao se i na Dizzie Rascalove nastupe s albumom koji je "promijenio igru" - 'Boy In Da Corner' iz 2016. kao inspiraciju.

"Postoji nekoliko stvari koje je Dizzie rekao kad je radio velike Red Bull gaže. U jednom trenutku je rekao, 'Znam da vam ovo puno znači', a činilo se kao da na svoj način govori, 'Ali nastavio sam dalje.' I to totalno kužim. Slaviti ću prošlost."

Trenutno također radi na filmu imena The Darker The Shadow, The Brighter The Light, za kojeg kaže da će biti Streets mjuzikl, sličan američkoj seriji Dawson's Creek.

The Streetsova rasprodana povratnička turneja kreće 19. aprila u Birminghamu i završava 27. aprila u O2 Academy u Brixtonu.

Load the next article...
Loading...
Loading...