Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Mixmag Adria održava panel i noćni program na BAM-C u Sarajevu ovog vikenda!

Nastupaju PEZNT, 84Bit, Tom Bug, Six, Farrel i RYO

  • Mixmag Adria
  • 24 April 2019
Mixmag Adria održava panel i noćni program na BAM-C u Sarajevu ovog vikenda!

Regionalna glazbena konferencija Balkan Advanced Music (BAM-C) od 25. do 27. aprila okupit će jedinstvene glazbene figure regije i utjecajne internacionalne goste.

Prije 35 godina, monumentalni Betonski bunker - zgrada bivšeg Međunarodnog RTV Centra (ZOI 84), ugostio je 50 svjetskih i regionalnih TV mreža te na taj način upoznao svjetsku publiku sa gradom Sarajevom i događanjima u njemu. U 2019. godini, u periodu od 25. do 27. aprila, Balkan Advanced Music Conference sprema se ugostiti profesionalce novog tehnološkog doba među zidovima istog Betonskog bunkera i stvoriti novu povijest.

Uz bogati dnevni i noćni program, Mixmag Adria će održati panel i dva tuluma u klubu Jedan.

Panel BAM C impact Mixmag Adria održat će se na main stageu u subotu 27. travnja / aprila od 12:40 do 13:25, a teme će biti regija i scena i uloga Mixmag Adria od 2019.

PEZNT će se također pojaviti na BAM C in studio na SMS stageu, ranije istog dana od 10:55 do 11:35

Glazbeni program

Uz brojna predavanja, prezentacije i panele, BAM-C će imati i bogat glazbeni i noćni program na kojem će sudjelovati i Mixmag Adria i to na dva događaja u petak 26. aprila i subotu 27. aprila.

BAM-C by Night: Day Two / Mixmag Adria Residency

Na drugoj večeri konferencije, u klubu Jedan, nastupit će 84Bit, Tom Bug i RYO.

84Bit (Miloš Rakonjac x Nikola Jovićević), duo koji je poslije suradnje sa legendarnim Full Intention nastavio nizati uspjehe s izdanjima na eminentnim svjetskim etiketama, ali i na matičnoj 84Bit Music koju će predstaviti u dnevnom programu i tom prilikom dati šansu neafirmiranim regionalnim producentima da se nađu na specijalnoj kompilaciji koja će biti izdana u suradnji BAM- C i 84Bit Music. Ova noć je idealan program za sve one koji su željni kvalitetnog home-grown house zvuka, a sve to uz podršku Tom Buga, osnivača etikete i klupske večeri Dobar House, ujedno i dobitnika nagrade Ambasador za najboljeg hrvatskog house DJ-a 2017., te RYA, DJ-a iz Bosne i Hercegovine koji je poznat po svojim dugim setovima u kojima se mnoštvo različitih stilova miješa u jednu savršenu kombinaciju koja daje vibru i groove za plesače ispred njega.

NN Nights su zaduženi za afterparty.

BAM-C by Night: Day Three / Mixmag Adria Residency

Treći dan noćnog programa bilježi nastupe PEZNTa, Farrela i Sixa iz dvojca Six & Belly.

PEZNT (Tom Pasanec x Dejan Marković), zagrebački dvojac koji je do sada izdavao na etiketama kao što su Dirtybird, Defected, Toolroom, dobitnici Ambasador nagrade za najbolji singl 2018., glavni su gosti druge Mixmag Adria večeri u klubu Jedan. Čeka ih velika turneja ovog ljeta gdje bi posebno istaknuli Australiju i Bali u svibnju i ovo je rijetka prilika da ih uhvatite na Balkanu. Uz njih nastupa Farrel te Six iz poznatog sarajevskog house / tech house dvojca Six & Belly.

NN Nights su zaduženi za afterparty.

Vidimo se u Sarajevu!


BAM-C Facebook

Loading...
Loading...