Search Show Menu
Home Latest News Menu
Mixmag Live

Mixmag Lab s Nastiom

Od plesačice do globalne DJ zvijezde

  • Mixmag Adria
  • 11 January 2017
Mixmag Lab s Nastiom

Bilo je ovo nevjerovatnih 12 mjeseci za ukrajinsku DJ-icu Nastiu, koja miksa sve od minimalnog do melodičnog techna sa sanjivim opadanjem i flowom koji odiše otmjenošću. Nastupi u Fabricu s Richiem i Hitom, d'n'b set za Mixmag Lab i njen set na Kappa Futurefestivalu dovele su ju u poziciju jedne od Mixmagovih DJ-eva 2016. godine.

Kako bi proslavili njenu naslovnicu za ožujak 2017. ugostili smo ju na dnevni party u Kamio.

Afinitet za plesnom glazbom intrizično je utkan u gentetiku Anastasije Topolskaiaje. Dolazi iz ukrainskog sela gdje je kao dijete pomagala majci s kokošima i svinjama. Nije imala nikakvu muzičku edukaciju. No, strastvena ljubav za plesom i glazbom razvila se u njoj, a zahvaljujući tome što je svoju strast slijedila, postala je jedna od najtraženijih europskih selektora.

Šuljala se u klubove s 13, a sa 17 je nastupala kao plesačica u voljenom Donetsku klubu NLO. jedno vrijeme je bila zadovoljna s time, no s vremenom je osjetila potrebu za bliskijom konekcijom s glazbom te započela DJ-ati.

Iza pulta zadržava intenzitet profesionalne plesačice, pa je tako njen 9-satni nastup na Kazantipu 2009 postao viralan zahvaljujući divljim pokretima i potentnosti njenih traka koje su razvalile cijeli svijet.

2013. počela je producirati te je u studiju pokazala jednaku prilagodbu prilikom slaganja uzvišenih komada kipućeg, deep tehcna s 'Maslo' EP-jem koji je izašao na Nilla etiketi. ISte godine je osnovala i svoju vinil etiketu Propaganda kroz koju je predstavljala sličan distinktivan zvuk.

Smatrajući sebe prvo DJ-em, kroz 2016. Nastia je ispunila i zadržala visoke standarde kojima strepi. Klubovi diljem planete se bore kako bi ju bukirali, uključujući Fabric, Panorama Bar i DC-10 i sa svakim setom zasljepljuje mase, zaradivši si tako osmo mjesto Mixmagovih top DJ-eva iz 2016.

Njezin d'n'b set pogledajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...