Search Show Menu
Home Latest News Menu
Mixmag Live

Mixmag Live s The Black Madonnom

Američka disco senzacija

  • Mixmag Adria
  • 6 December 2016
Mixmag Live s The Black Madonnom

Mixmag live ugostio je The Black Madonnu u brajtonški Patterns.

Marea Stamper stoji kao jedna od najinspirativnijih figura u plesnoj glazbi. Počela je s 14 u svojem rodnom Kentuckyu, a sada 20 godina kasnije, postala je globalno poznata i obožavana DJ ikona.

Godinama je nastupala na Kentucky rejvovima kao i onim susjednih država. nastupala bi i gdje god bi dobila priliku, poput otvaranja restorana, a njen dug trud se isplatio. Ona nije postigla uspjeh preko noći, već je živuće utjelovljenje vatrene strasti za dance glazbom i predanosti svojoj umjetnosti.

Započevši rezidenciju u čuvenom čikaškom Smart baru krajem 2012, stvari su se počelo događati velikom brzinom. Unutar nekoliko mjeseci dobila je poziciju kreativnog direktora u klubu te je svojim utjecajem ostavila trag s raznolikim i naprednim programom kojeg je nadgledala radeći pod motom "Dance glazba ne treba još više onog što već ima" s fokusom na neprimijećene zvijezde undergrounda. U gradu koji je izumio house, The Black Madonna je nastavila s inovacijama.

Uskoro je cijeli svijet primjetio njezin zarazni entuzijazam i ubojite trake, na što su uslijedili bukinzi diljem svijeta.

Pogledajte njezin set ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...