Search Show Menu
Home Latest News Menu
Podcast

Mixmag Qartal podcast by Alen Milivojević

Autumn

  • Mixmag Adria
  • 10 October 2017
Mixmag Qartal podcast by Alen Milivojević

Već smo dobro zagazili u jesen, odrađeni su svi pozdravi ljetu, dugi rukavi su se izvukli iz ormara, a partyji su se preselili u zatvorenije prostore. Upravo zbog toga, početkom nove sezone odlučili smo vas počastiti jednom fantastičnom kvartalnom serijom podcasta, snimanom live, koju je pripremio Alen Milivojević.

Ovaj Mostarac se svojim radom, priznatim i prepoznatim nadaleko, davno odvojio od ove dimenzije. Njegove uratke puštaju velikani elektroničke glazbe, kao što su Richie Hawtin i Carl Cox, a svaka naredna traka je bolja od prethodne. Regionalni promotori su zadovoljni kada bukiraju ovog techno znalca, koji je podjednako dobar u miksu, kao i u produkciji. Alen Milivojević je upravo onaj profil umjetnika koji vam treba u sitne sate u prepunom klubu ili još bolje, na open air zabavi, malo prije zore.

"Muzika se godinama u meni nakupljala, toliko toga je bilo da je jednostavno eksplodiralo. Glazbeno predznanje, poznavanje nota, te iskustvo sviranja različitih instrumenata je mnogo olakšalo moje početke stvaranja elektroničke glazbe. U produkciju nisam krenuo s ambicijom da bih postao popularan, ili da budem DJ koji od toga živi, već iz ljubavi." rekao je Alen za Mixmag Adria.

Upravo zbog svega ovoga, stvoren je Qartal podcast jer Alena želimo slušati puno češće. Pripremio je prvu epizodu podcasta za jesen, a očekujte zimsko, proljetno i ljetno izdanje u kojima će vas Alen opskrbljivati technom kako to samo on zna, a podcasti će biti snimljeni uživo.

Do sada je glazbu izdao za neke od najvažnijih etiketa na planeti, kao što su Pornographic Recordings, 1605 Music Therapy, Bush Records, kao i na još 50 labela. Njegova glazba, pod utjecajem old schoola, iako svejedno svježa, nije podložna točnoj kategorizaciji, no mogli bismo je opisati kao techno/tech house s okusom funkya i nemilosrdnim grooveom.

Poslušajte 1/4 Qartal podcast by Alen Milivojević ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...