Search Menu
Home Novosti Menu
Moda

Mlada Hrvatica donosi osvježenje u svijet mode elektroničke glazbe

Choker ogrlice za prave rave djevojke

  • Mixmag Adria
  • 29 June 2018
Mlada Hrvatica donosi osvježenje u svijet mode elektroničke glazbe

Moda i glazba nezaobilazne su stvari svakog čovjeka … od onih najmlađih do onih najstarijih. Svatko ih naravno doživljava na svoj način. No kada se u cijeloj priči pojavi mlada djevojka koja svojim maštovitim novitetom u svijet mode i glazbe uvodi totalnu revoluciju, granice počinju poprimati sasvim novi značaj.

S ponosom vam predstavljamo urbanu Zagrepčanku Nikolinu Štefanac, čije ćete ime još dugo pamtiti. Elektronička glazba oduvijek joj je kaže bila najveća ljubav.

"U ovu vrstu glazbe zaljubila sam se kada mi je bilo 13 godina i od tada je ona postala sastavni dio mog života. Obilazeći mnogo domaćih i svjetskih festivala, shvatila sam da bi ljudima mogla ponuditi nešto posve novo, nešto s čime se dosad nisu susreli.“

Majice, privjesci za ključeve, narukvice i raznorazni bedževi, samo su neki od „festivalskih komada “ koje smo već stotinu puta imali prilike vidjeti i kupiti. Za choker ogrlice vjerojatno ste čuli, no ono što je u njima revolucionarno je unikatni dizajn sa pečatom za prave rave djevojke.

„Choker room je novi brend koji je nastao prošle godine nakon mog povratka iz Nizozemske“, prisjeća se Nikolina.

Kako nam kaže, njena inspiracija bio je svima nama poznat svjetski festival elektronske glazbe Awakenings, a upravo je za ovaj event ova svestrana poduzetnica napravila svoju prvu ogrlicu (choker) na kojoj je pisalo Awakenings i kod cura izazvala totalno ludilo. Važno je napomenuti kako se radilo o pravom unikatu izrađenom s puno ljubavi, a koji nije bio na prodaju.

"Kada posjetim neki festival i sama volim sa sobom ponijeti neki suvenir (uspomenu) na taj event, pa sam pomislila zašto ne bi i ja, kao prava techno cura djevojkama ponudila nešto novo i otkačeno."

Techno, „Music, „After, Acid, samo su neke od primjera chokera koje možete pogledati ovdje.

Ova mlada partijanerica imala je čast biti u društvu sa poznatim svjetskim imenima poput: Chrisa Liebinga, Marcela Dettmanna, Bena Simsa, Truncatea, Paca Osune i mnogim drugima. Naravno, sve je to popratila na svom Instagram profilu koji možete vidjeti ovdje.

"Cijela ova ideja koju sam razvijala punih godinu dana, voljela bih da jednom zaživi na festivalima“.

"Živi život punim plućima, slijedi svoje snove i ne osvrći se na prepreke koje ti stoje na putu, jer vjerom u sebe i svoje sposobnosti uistinu možeš pomaknuti granice koliko god se one činile nedostižnima", poručila je za kraj Nikolina čija svijetla budućnost tek dolazi.

Load the next article
Loading...
Loading...