Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Moby je optužen za zavjeru sa CIA

"Postat će mnogo crnije"

  • Mixmag Adria
  • 17 January 2018
Moby je optužen za zavjeru sa CIA

Nakon nedavnog radio intervjua s radio stanicom WFPK u Louisvilleu, Kentuckyu, isplivala su pitanja vezana za Mobyeve veze s CIA-om.

Nakon izbora u SAD-u 2017. godine, pionir elektroničke glazbe na Instagramu je izjavio kako je došao do "top secret" informacija od "prijatelja koji rade u Washingtonu" oko Trumpovih veza s Rusijom. U postu, Moby potvrđuje da je šokantni (ali još uvijek neprovjereni) ruski dosje glede Trumpovih veza s Rusijom istinit do srži. Pored toga, njegov post podsjeća na užase koje su mnoge državne agencije doživjele zbog svojeg zapovjednika i šefa koji je potpuno nesposoban.

Tijekom nedavnog radijskog razgovora s WFPK-om, Moby je priznao da su informacije koje je dobio o predsjedniku Trumpu u veljači stigle od "aktivnih i bivših članova CIA" tijekom večere. Dok je bio u eteru, Moby je tvrdio da su ti pojedinci poticali da prenese ono što je naučio putem svog Instagrama jer ima puno pratitelja na svojim društvenim mrežama.

Moby tvrdi da je razlog zbog kojeg su njegovi prijatelji tražili da to učini, sve veća zabrinutost oko informacija s Trumpovim vezama u Rusiji. Kasnije u intervjuu, umjetnik nastavlja optuživati obitelj Trump da je povezana s organiziranim kriminalom i ruskim oligarsima- tvrdeći kako će se istina oko predsjednika otkrivati, tako će sve "postati mnogo crnije". Poslušajte cijeli intervju ispod.

Desno nastrojeni mediji poput Alex Jonesovog online "news" programa InfoWar krenuli su s razmim tiradama o toj priči, tvrdeći da je CIA zaposlila Mobya u pokušaju da de-legitimizira Trumpa i širi "lažne vijesti." (pogledajte ispod).

Moby je od tada odgovorio na uvrede o vezama sa Središnjom obavještajnom agencijom, navodeći: "Ha, ne, CIA me nije tražila da postam o Trumpu i Rusiji, koliko bi god to zabavno bilo."

Ostatak pročitajte ispod.

Load the next article...
Loading...
Loading...