Search Show Menu
Home Latest News Menu
In Session

Morning Bang S02 / E12 - Na istok regije po after

Igor Krsmanović

  • Mixmag Adria
  • 3 March 2018
Morning Bang S02 / E12 - Na istok regije po after

Morning Bang je serija mikseva koju smo stvorili kako biste svake nedjelje imali svježu glazbu za vaš after.

Što je party bez aftera, a što je after bez dobre muzike? Nismo sasvim sigurni, no nama zvuči nepotpuno.

Zato i ove nedjelje dostavljamo svježi mix, koji je za vaš after pripremio beogradski producent i DJ Igor Krsmanović.

Njegovo se prvo izdanje 'Morocco' našlo odmah na Top 10 Beatport minimal listi, a puštao ga je i Marco Carola. Da se to nije dogodilo slučajno, pokazala su naredna izdanja, 'Papichula' i 'Plasma', od kojih je posljednja premijerno puštena u emisiji Pete Tonga na BBC Radio 1. Za ovog producenta to je bila odskočna daska, nakon čega je odlučio još dublje ući u istraživanje novih znanja, raznovrsnih stilova glazba te stvarati nove produkcije.

Krsmanovićevu autentičnost prepoznala su mnoga imena, kao što su Marco Carola, Sebastien Leger, Cristian Varela, Paco Osuna, Umek, Monika Kruse, Audiojack, Popof, Uto Karem, Dennis Cruz i mnogi drugi, a svojih je 50-ak izdanja do sada izdao na etiketama kao što su Mistake Music, Instereo, Noexcuse, Agile, Datagroove Music, Italo Business, Zero Urban i mnoge druge.

Igor je i osnivač etikete 'Estrada Records' za koju su do sada potpisali ANNA, Marko Nastic, Rub a Dub, S.K.A.M., Darkrow, Tom Hades, Dandi & Ugo, Ozgur Uzar, Moodz, Paul Hazendonk, Stanny Abram, Alen Milivojevic, Jan Nemecek, Igor Jadranin i mnogi drugi.

Ispod poslušajte kako je Igor zamislio današnji after.

Igor Krsmanović in the mix!!!

Load the next article...
Loading...
Loading...