Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Myuz ovoga vikenda u rovinjskom Steelu!

Poznata klupska večer se vraća u Rovinj

  • Mixmag Adria
  • 16 July 2020
Myuz ovoga vikenda u rovinjskom Steelu!

Ovog petka, 17. srpnja, u Steel se vraća Deep Night pod vodstvom kolektiva Myuz koji je svoje brojne house partyje održao diljem Hrvatske.

Prošle godine su ove događaje u Steelu održavali na tjednoj bazi, a na novom izdanju ovog petka očekuju vas Hudi & Lu Kaku, Sicillio, Marios Groove i Tomo in der Muhlen.

Za one koji su u Steelu čekali priliku da se isplešu na zvukove housea, tech housea i minimala, u petak 17.7. napokon će doći na svoje jer momci najavljuju i pripremaju opaki provod.

Uz uhodani b2b set koji spremaju Hudi i Lu Kaku, Sicillio i Marios Groove će također nastupiti s b2b setom, dok će Tomo IDM ovoga puta odraditi tech house i minimal house set van njegovog standardno moćnog modularnog techno zvuka.

U nastavku možete poslušati Hudijev set za Steel, kako biste se pobliže upoznali sa zvukom kojeg možete očekivati u petak u Steelu!

Za ulaz ćete morat odvojiti 40 kuna, zbog novijih mjera koje vrijede u Istri klub Steel će raditi od 22 do 02 sata.

U eventu također stoji napomena: "Podsjećamo vas da nam je vaša sigurnost i zdravlje na prvome mjestu. Stoga se svi naši eventi organiziraju u mjerama propisanih od strane Stožera civilne zaštite!!!"

Ostale informacije možete pronaći na službenom Facebook eventu!

Load the next article
Loading...
Loading...