Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Na otoku ljubavi Underground Control otvara ljeto ljubavi i slavi 5. rođendan

Ljeto zapravo tek počinje!

  • Mixmag Adria
  • 31 July 2018
Na otoku ljubavi Underground Control otvara ljeto ljubavi i slavi 5. rođendan

Onaj tko je ikad pristao na Barbarinac, a pogotovo oni koji su se tamo zaputili u potrazi za glazbom i doživljajima koji će ih odvesti u slobodu, pa makar samo i na jednu noć, zna o kakvom je iskustvu riječ.

Rijetke i lijepe trenutke cijenimo posebno, ne zato što su lijepi, nego jer su rijetki. Isto je s Barbarincem, otokom ljubavi na kojem Underground Control u subotu 4. kolovoza otvara 'Ljeto ljubavi'. Partyji na tom otoku dugo se iščekuju, a na prvi u trilogiji ljeta ljubavi - Underground Control pres. Barbarinac - Island of Love - dolaze Tom Baker, Tim Patrick i Miro.

Tom Baker dolazi iz UK-a, a glazbom se bavi otkada je kasnih 80-ih otkrio londonsku acid house scenu. Od tada je izrastao u vrsnog producenta i selektora te izdao glazbu preko etiketa kao što su Wiggle, Brique Rouge i Wrong Recordings. Tomov pohod na underground zvuk, vođen bassom prolamao se nekima od najboljih svjetskih festivala, klubova i partyja, a sada ga slušamo na Barbarincu u režiji Underground Controla.

Tim Patrick dolazi iz Kanade, a bilo da ste uronjeni u vožnju na plesnom podiju ili fiksirani na njegove delikatne strategije miksanja, možete čuti i osjetiti da je jedan od onih inspirativnih DJ-eva koji atmosferu na partyju dovode do usijanja.

Britancu i Kanađaninu za deckovima Otoka ljubavi pridružuje se Miro Burić iz UC-a.

Kako ističu iz UR-a: "Otvaramo ove godine malo kasnije, al' samo zbog toga jer vam pripremamo još jednu sezonu za pamćenje!"

Upad 100 kn u pretprodaji, 150 kn na ulazu ( u cijenu je uključen prijevoz brodom )

Otok ljubavi još je zabavniji ako noć na njemu dobijete gratis, pa poklanjamo 2 ulaznice onome ili onoj koji u komentarima ispod ove objave na Mixmag Facebook stranici obilježe osobu koju žele povesti sa sobom i kratak komentar zašto. Najoriginalniji osvaja dvije ulaznice.


Load the next article
Loading...
Loading...