Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Nakon pet dana na ecstasyu, muškarac ulovljen kako hotelsku kadu puni krumpirima

"To je vjerojatno razlog zašto je policija smatrala da je intoksiciran"

  • Mixmag Adria
  • 24 May 2018
Nakon pet dana na ecstasyu, muškarac ulovljen kako hotelsku kadu puni krumpirima

U jednom od najbizarnijih slučajeva u posljednje vrijeme, vlasti su pronašle muškarca koji je nosio ženski grudnjak i punio hotelsku kadu s krumpirima nakon pet dana konzumiranja ecstasya.

Prema Daily Echo, hotelsko osoblje postalo je sumnjičavo prema 30-godišnjem čovjeku imena James Johnson, kad su namirisali dim marihuane koji je dolazio iz njegove sobe u Travelodgeu u Eastleighu. Nedugo nakon toga su pozvali policiju, koja je očito čekala Johnsona da se vrati u hotel.

Policija je prišla Johnsonu kad je ušao u Travelodge nakon povratka iz grada. Muškarac je nosio ženski grudnjak preko svoje majice i sa sobom je nosio veliku vreću krumpira.

To je dovelo do pretraživanja Johnsonove sobe, gdje su vlasti pronašle niz droga, uključujući ecstasy i tvar sličnu MDMA-u zvanu 5-MAPB, kao i psihodelični 2CB. Kupaonica u sobi također je bila popunjena u cijelosti s krumpirom.

Kada je sudac Peter Henry na Southampton Crown Sudu upitao Johnsona zašto je napunio kadu na takav način, jednostavno je odgovorio: "To se činilo ispravnim u tom trenutku".

Nakon daljnjeg ispitivanja, Johnson je otkrio da se vratio u svoj rodni grad Eastleigh kako bi otišao na jednu noć druženja s prijateljima. Završilo je kao petodnevni maraton.

Tužitelj James Kellam nadalje je objasnio sudu zašto je policija sumnjala u Johnsona: "Vidjeli su Johnsona s torbom krumpira i ženskom odjećom. To je vjerojatno razlog zašto je policija smatrala da je intoksiciran"

Stvarno? G. Kellam je možda nekom tragu...

Johnson je također tvrdio da posjeduje droge u vrijednosti 750 funti, ali nakon daljnjeg istraživanja, vlasti su procijenile vrijednost na samo 300 funti, s time da su mnoge tvari bile koještarija.

Nakon što je priznao krivnju za optužbu posjedovanja s namjerom opskrbe, Johnson je osuđen 18-mjesečni rad za opće dobro i devet mjeseci rehabilitacije od droga.

Load the next article...
Loading...
Loading...