Search Menu
Home Latest News Menu
Modne Novosti

Nike Lunar Force 1 Duckboot – za bezbrižnu zimu

Model uz koji vam neće trebati posebne cipele za loše vremenske uvjete

  • Mixmag Adria
  • 5 November 2016

Ove zime ne morate previše brinuti oko obuće jer je Nike dizajnirao savršenu zimsku obuću – Nike Lunar Force 1 Duckboot. Ovaj kožni model odličan je za kišu i snijeg jer ne propušta vodu, vrlo su tople, a možda i ono najvažnije – udobne. Za to je zaslužan Air-Sole u peti, pa nećete imati osjećaj težine nakon dugog hodanja.

Ako niste pobornik klasičnih zimskih modela i ove zime tražite nešto drugačije, Lunar Force 1 izdvaja se iz dosadašnje ponude svojim dizajnom, ali i odličnim bojama. Ove sezone u ponudi su tamno plava, maslinasto zelena, bordo crvena i crna boja koja će se odlično uklopiti u svaki jesensko-zimski styling. Duckboot model odlično se snalazi u lošijim vremenskim prilikama zbog čvrstog potplata s puno ripni, zbog kojih neće biti problema, čak niti na skliskom terenu.

Air Force modeli omiljeni su među ljubiteljima Nike-a, a prvotno su bili namijenjeni za košarkaške terene, no polako su se uvukli među brojne društvene skupine i van sportskog svijeta. Air Force 1 modeli i dalje ostaju vjerni svojim korijenima s mekom i elastičnom izradom potplata, no svakim novim modelom donose revoluciju u sneaker svijet i dodatno grade svoj status sneaker ikone.

Svi ljubitelji Nike-a, svoj Lunar Force 1 Duckboot model mogu potražiti u Buzz Sneaker Station online ponudi.

Load the next article
Loading...
Loading...