Search Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Nile Rodgers kao predavač na ADE MusicTalksu

Legendarni producent/gitarist vraća se na ADE te će se pojaviti i na ADE Pro s poslovnim partnerom Merckom Mercuriadisom

  • Mixmag Adria
  • 3 October 2018
Nile Rodgers kao predavač na ADE MusicTalksu

MusicTalk

Nile Rodgers je uzorni gitarist, spisatelj pjesama s vrlo dugom listom globalnih hitova s vlastitim imenom i producent koji je radio s Daft Punkom, Davidom Bowiejem, Maddonom, Duran Duranom, Dianom Ross, Aviciijem i naravno, s njegovim vlastitim bendom Chic, zajedno s produkcijskim i spisateljskim partnerom, legendarnim basistom Bernardom Edwardsom. Ukoliko sve navedeno nije bilo dovoljno, Rodgers je također urnebesno vješti predavač s mnoštvo priča "iza scene", a neke od njih će podijeliti s ADE Sound Lab publikom. Koristio je isti 1959 Fender Stratocaster od dana kada ga je kupio još 1973. i gitara je procijenjena na uzrokovanje oko dvije milijarde dolara kroz prihode od njegovih napisanih pjesama tijekom njegove karijere. ADE MusicTalk etablirao se kao jedan od najpopularnijih i inspirativnih događaja na ADE-u, osiguravajući stvarnu interakciju licem u lice između umjetnika i obožavatelja koji posjećuju grad za vrijeme ADE-a. Za vrijeme ovih Q&A sesija dobiti ćeš priliku za postavljanjem pitanja koji drugi zasigurno neće!

Razgovor s Merckom Mercuriadisom

To isto poslijepodne, Rodgers će razgovarati na DeLaMar pozornici s renomiranim umjetničkim menadžerom Merckom Mercuriadisom u diskusiji o relanosti plodonosnih, ali često zabrinjavajućih odnosa između menadžera i njihovih umjetnika. Duo će također diskutirati o njihovim planovima za Hipgnosis Songs, strategiji koja stoji iza nedavnih optužbi za katalog Justina Biebera te kako oni namjeravaju postići svoj navedeni cilj o uzimanju 20 % udjela iz globalnog izdavačkog tržišta.

ADE MusicTalks: Nile Rodgers
Datum & vrijeme: Četvrtak 18. oktobra, 18:00 h
Program: De Brakke Grond (Festival Hangout, G2 Panel Room)
Pristup: Vlasnici ADE Card, ADE Pass & ADE Conference Pass (limitirano)

Merck Mercuriadis u razgovoru s Nileom Rodgersom
Datum & vrijeme: četvrtak 18. oktobra, 15:30 h
Program: DeLaMar Theater (D4 Panel Room)
Pristup: Vlasnici ADE Pass & ADE Conference Pass

The ADE Card (€15,-) možete nabaviti ovdje, a ADE Pass i ADE Conference Pass su dostupni ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...