Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Razgledajte noćni klub koji je dizajnirao kreativni direktor Daft Punka

Cédric Hervet impresivno je uredio hongkonški klub Cassio

  • PADDY EDRICH I Foto: CHESTER ONG
  • 8 April 2021
Razgledajte noćni klub koji je dizajnirao kreativni direktor Daft Punka

Kreativni direktor Daft Punka Cédric Hervet impresivno je redizajnirao čuveni hongkonški klub Cassio. Hervet je bio kreativni direktor francuskog dvojca više od petnaest godina, a odgovoran za naslovnice albuma i za nadzor scenografije za njihov nastup na Grammyju 2014. godine. Također je pomogao u produkciji njihovog trećeg albuma “Human After All” te je ko-scenarist njihovih filmova Interstella 5555 i Electroma.

Njegova tvrtka za dizajn luksuznog namještaja Hervet Manufacturier, koju vodi skupa sa svojim rođakom Nicolasom, pružila je restoranu i baru prvu preobrazbu od otvaranja 2016. godine.

Govoreći za The Tatler, Cédric je rekao: “Kada smo prvi put otkrili Cassio, njegovu eleganciju i atmosferu, odmah smo predočili Velikog Gatsbyja te smo promislili kako bi moglo biti zanimljivo stvoriti most između dvadesetih i danas.”

Retro-futuristički dizajn uključuje namještaj po mjeri, rasvjetu i DJ kabinu koju Cédric opisuje kao “svemirski brod koji je sletio na plesni podij.” Klub ima četiri bara, od kojih se u jedan može ući samo uz tajnu lozinku a u klubu je i umjetnička video instalacija kanadskog redatelja i umjetnika Marca Brambille.

Inače, Thomas Bangalter, polovica bivšeg dvojca, svojevremeno je radio kao službeni fotograf Hervet Manufacturiera a zanimljivo je spomenuti i da su 2015. Cédric i Nicolas kreirali su i skateboard baziran na kultnoj pjesmi Daft Punka “Da Funk”.

Load the next article
Loading...
Loading...