Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nokia 3310 se vratila u život na nešto moderniji način

Prvi pogled

  • Mixmag Adria
  • 27 February 2017

Prije desetak dana smo pisali o povratku mobitela kojeg se sjećamo kao 'neuništivog', Nokie 3310. Danas, kada nam nijedna baterija nije dovoljna, sjećamo se kako je ovaj model imao bateriju koja je zbilja dugo trajala. Budući Nokia 3310 doživljava reizdanje, ipak će se donekle prilagoditi vremenu u kojem živimo, uz slične glavne karakteristike originala, kao što su izdržljivost baterije, igrice i slično.

Nokia je prodala 126 milijuna komada svog originala 3310, otkad je predstavila model u rujnu 2000. godine. Bilo je to vrijeme prije iPhonea, a Nokia je vladala i s popularnom igricom Snake. Danas se 3310 vraća u modernijoj varijanti, zahvaljujući HMD-u, koji će model nazvati isto, no ovog puta će imati Nokia Series 30+ software, s 2.4 inčnim QVGA zaslonom, kamerom od 2 megapiksela te čak i microSD utorom.

Specifikacije su, ako uzmemo u obzir današnji standard, prilično bazične, no u tome i jest ljepota. No, upravo suprotno od svog prethodnika, moderna varijanta je malo manja, tanja i lakša. Ovog puta je i raznobojnija te dolazi u žutoj, crvenoj, sivoj i tamno plavoj boji. Odmah se prepoznaje da se radi o Nokiji, a HMD je dodao i modernu verziju igre Snake.

Osnovno surfanje omogućuje Opera Mini, a ono što će mnoge oduševiti je trajanje baterije. Na standby modu, može trajati i do 31 dan, a možete razgovarati 22 sata.

HMD će reizdanje modela Nokia 3310 prodavati za 49 eura.

Ispod možete vidjeti video novog modela, a fotografije iznad.

Load the next article
Loading...
Loading...