Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nova aplikacija koja spaja ljude s istim glazbenim ukusom

Mix'd

  • Mixmag Adria
  • 4 September 2015
Nova aplikacija koja spaja ljude s istim glazbenim ukusom

Kako se festivalska sezona proteže na skoro dvanaest mjeseci u godini, čini se da je svaka djelatnost izvan glazbene u potrazi za načinom na koji će zaraditi. App programeri posebno zadovoljavaju potrebe ili bolje rečeno, stvaraju potražnju za aplikacijama prije, za vrijeme i nakon festivala.

Uz činjenicu da većina posjetitelja festivala i elektronskih koncerata spada u Millenial generaciju, nije ni čudno da aplikacije slične Tinderu, kao što su Glance i Tastebuds.fm, postaju jedne od najpopularnih novih aplikacija osmišljenih za ljubitelje glazbe. Najnovija aplikacija koja će se pridružiti ovoj kategoriji je 'Mix'd'. Aplikacija povezuje ljude na temelju njihovog glazbenog ukusa i koncerata na koje idu.

Za korištenje aplikacije, korisnik treba napraviti profil na kojem će označiti svoje omiljene izvođače i koncerte na koje planira ići. Mnoštvo drugih korisnika koji su u neposrednoj geografskoj blizini i koji vole iste izvođače ili idu na iste koncerte dostupni su za komunikaciju svaki dan. Bas kao na Tinderu, ako dva korisnika swipaju desno jedan na drugoga biti će usmjereni u chat. Korisnici koji se podudaraju također mogu pozvati jedni druge na koncerte, slušanje glazbe i dodati druge prijatelje u razgovor te organizirati grupna druženja na koncertima.

Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...