Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Novi album Gorillaza "The Now Now" izlazi sljedećeg mjeseca

Šesti LP benda bit će dostupan 29. lipnja

  • Mixmag Adria
  • 31 May 2018
Novi album Gorillaza "The Now Now" izlazi sljedećeg mjeseca

Novi album Gorillaza "The Now Now" je na putu, otkriveno je to kroz seriju teasera. Lansirana je web stranica te je žena ilustratora Jamie Hewletta, Emma de Caunes podjelila klip na Instagramu.

Prve vijesti o novom albumu, koji izlazi 29. lipnja, stigle su još u prosincu 2017. kada je ilustrator Jamie Hewlett otkrio planove za budućnost benda prilikom razgovora za njemačkog izdavača umjetnina TACHEN.

Hewlett objašnjava: "Radimo na novom albumu Gorillaza koji će izaći slijedeće godine."

"Obično imamo dobrih pet godina pauze između svakog albuma, no ovog puta smo rekli 'Kad nas već ide, bolje da nastavimo'. Imamo ideja dovoljno za nekoliko albuma pa ćemo krenuti s time odmah. Tako da će to biti sve za sljedeću godinu, a vjerovatno i koju iza." izjavio je Hewlett.

Prateći ekstravagantno izdanje posljednjeg albuma 'Humanz' 2017. Albarn je za Q magazin izjavio : "Ako ćemo raditi novi album Gorillaza onda ne želimo čekati to sedam godina, jer znate, krenulo nas je."

Najava novog albuma stiže netom nakon se otkrilo da je Damon Albarn ostavio kopiju istog u taksiju kada je išao van s prijateljima. Povjerljivi izvori reagirali su na priču te za The Mirror rekli kako je novi projekt 'stvarno osoban' i 'politički nabijen', dodavši 'kako se mnoga razmišljanja Albarna o Brexitu filtriraju kroz njega'.

Load the next article...
Loading...
Loading...