Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Novi koncept specijalnih događaja u Zagrebu: Secret Project

Na prvo izdanje stiže Enrico Sangiuliano

  • Mixmag Adria
  • 28 September 2017
Novi koncept specijalnih događaja u Zagrebu: Secret Project

Secret Project je novi koncept specijalnih evenata koji će se održavati na prestižnim, ali za sada skrivenim lokacijama u centru Zagreba.

Od vrhunske produkcije, ozvučenja, osvijetljenja, kreativnih idejnih rješenja i specijalnih efekata pa sve do animacija i scenografije u duhu teme svakog pojedinog partija, uz energiju najatraktivnijih partija i neponovljivi zvuk direktno sa najpoznatijih svjetskih pozornica, festivala i partija...

Secret project dovodi najatraktivnije svjetske producente i DJ-e koji će vas uvesti u svoj 'film' u kojem ste vi glavni akter.

Prvi Secret Project nam 29. rujna dovodi Enrica Sangiuliana koji izdaje za veliki Drumcode.

Ovaj neponovljivi producent, performer i dizajner zvuka veliki interes za muziku pokazivao je od najranijeg djetinjstva što 'potvrđuju' njegovi tadašnji susjedi u Italiji kojima taj zvuk ne izlazi iz glave, što nije niti čudno, jer upravo taj zvuk zaradio mu je svjetsku slavu a Enrico uspjehe ne prestaje nizati.

Remiksom 'Can't You Hear Me' s DJ Borisom stekao je internacionalni ugled i zasjeo na 1. mjesto Beatporta i tamo se zadržao 14 tjedana, a slijedila su i priznanja poput najprodavanije trake na Beatportu, nominacije IDMA Awards za “Best Techno / Tech House Track of 2015”.

Ostvario je zavidne suradnje s imenima poput Mark Reeve, Mauro Picotto, Secret Cinema, Paride Saraceni, Armand Van Helden i Dusty Kid.

Ulaznice za događaj moguće je nabaviti jedino prijavom na www.secret-project.com, a uz predočenje koda kojeg dobijate na e-mail, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na događaj.

Lokacija je tajna, tako da ćete sve informacije primiti putem maila i SMSa.

Load the next article...
Loading...
Loading...