Search Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Novi vikend u Central klubu donosi house i tech house zvukove

25. i 26. siječanj

  • Mixmag Adria
  • 23 January 2019
Novi vikend u Central klubu donosi house i tech house zvukove

Novi vikend u Central Klubu donosi house i tech house zvukove.

Organizatori pozivaju ljubitelje dobre glazbe i dobrog provoda u Central na još dva odlična događaja.

Za petak 25.1. najavljeni su Branko Dalloš i Phill Dam, gdje će posjetitelji uživati u zvukovima house i tech house glazbe.

Branko Dalloš (Micro) je lice iza Micro programa, sakupljač crnog zlata i strastveni zaljubljenik u glazbu, skroman momak iz Duga Rese, njegov doprinos razvoju scene može se vidjeti kroz neumornu organizaciju evenata kroz Micro priču gdje je ugostio svjetski poznate underground umjetnike.

Dalloš uživa pričajući maratonske priče, uvijek s posebnom dozom svježeg i novog sirovog zvuka. Istraživač neistraženog i duboko zakopanog zvuka, ne ograničava se žanrovima, pa često nova izdanja kombinira s raritetima koje posebno odabire za svaku prigodu.

Iza aliasa Phill Dam skriva se Damir Laić, rođen na karlovačkim koordinatama. Kao tinejdžer '90-tih ulazi u glazbene vode kao tehničar na lokalnim radio postajama na kojima je strašću i vještinom napredovao. Uslijedile su rezidencije u mnogim svetištima zvuka. 1998. nastupa u underground klubu u rodnom gradu gdje se upoznaje s gramofonima i odlučuje se za house kao svoj bazični zvuk koji je danas evoluirao uz primjese deepa, tribala i tech sounda.

Za subotu 26. siječnja najavljena su čak tri imena od kojih su dva čine hrvatski DJ-evi Vedran i Slish, te mlada slovenska umjetnica ANIMA. Na repertoaru će se naći raznoliki žanrovi sa naglaskom na house.

VEDRAN nakon što za 18. rođendan dobiva gramofone, kreće svirati po mnogim klubovima u Zagrebu kako i po cijeloj Hrvatskoj. Svirao je tako i u legendarnom Kulušiću, ali i mnogim drugim klubovima kao i privatnim događanjima. Obiteljski život ga razdvaja na neko vrijeme od DJ karijere da bi se nedavno ponovno vratio svojoj velikoj ljubavi sviranju isključivo na vinilu.

Matija Slišurić - DJ SLISH (CRO) dolazi iz malog Hrvatskog grada Nova Gradiška, gdje je i započeo svoju karijeru. S osjećajem za podizanje energije na podiju i sa širokim spektrom odabira tech i house traka, svaki put popunjava klupske podije.

Saša Dejanović aka ANIMA, mlada nada iz Slovenije-Brežice koja je tek zaplovila glazbenim vodama,najviše preferira techno, ali nerijetko zapliva i u house vodama.

Load the next article
Loading...
Loading...