Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Olive Groove Festival priprema svoje drugo groovy izdanje

Dvodnevni ‘Beach Party’ uz disco, funk i house vibracije

  • Mixmag Adria
  • 14 July 2018
Olive Groove Festival priprema svoje drugo groovy izdanje

Olive Groove Festival se nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog izdanja s preko 600 posjetitelja, vraća i ove godine u intimnijoj verziji kao 'Beach Party'. Glazbeni događaj koji je posvećen funk, disco i house zvuku održati će se 20. i 21. srpnja na otoku Krku, u Malinskoj.

Domaćin je kao i prošle godine 'Beach Bar Paradajz' sa svojim šarenim spektrom koktela u prirodno rashlađenoj lokaciji, tik uz netaknutu plažu zvanu Rajski put. Stoga osim vrhunske okrijepe i fine groovy glazbe, u svakom trenutku možete osvježiti svoja rasplesana tijela koja će ovaj događaj pošteno zagrijati, ako ne i pregrijati.

Konceptualno zamišljen kao vješto prebiranje po najboljim vinilskim izdanjima funka, disca i housea iz kolekcija istinskih zaljubljenika u spomenute žanrove, program će, u potrazi za kvalitetom i autentičnošću minulih vremena, predstaviti upravo takve izvođače: Yesh, Pepi Jogarde, Matija Duić, Asimin Asanof, Boo Dale, Fryer, Pips i najtvrđu među muškarcima - Kali.

U ova dva dana 'Grooveri' će moći intenzivirati svoja osjetila od 14:00 h do 03:00 h u Beach Baru Paradajz, gdje će iz prvoga reda do mora, uz opuštenu glazbenu kulisu moći uživati i u spektakularnom zalasku sunca. I kao šećer na kraju, upad je ove godine besplatan!

U nastavku možete pogledati kratki video prošlogodišnje atmosfere.

Load the next article...
Loading...
Loading...