Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Omar-S: "Dođite u Detroit, ovdje možete što god jebeno želite!"

Nije loše

  • Mixmag Adria
  • 8 October 2017
Omar-S: "Dođite u Detroit, ovdje možete što god jebeno želite!"

Omar-S je legenda Detroita i nešto poput mitološkog stvorenja dance glazbe. Oduvijek je sam izdavao svoju glazbu preko vlastitog labela FXHE i rijetko davao intervjue, no nakon trijumfalnog seta na ovogodišnjem Dekmantelu, nije više mogao skrivati ljubav prema rodnom gradu.

U videu koji je objavljen na Dekmantel Facebook stranici, požurio je svih da dođu u Detroit jer "možete raditi što god jebeno želite".

"Ja sam u Detroitu i možete raditi što god želite u Detroitu. Detroit je bez zakona. Nema kriminala, stanovi su jeftini, gradonačelniku se jebe, detroitskoj policiji se jebe. Možete što hoćete. Možete kupiti nekretninu, možete počiniti zločin! Nitko vas neće zajebavati. Nikad se neću odseliti iz Detroita.", rekao je Omar-S.

Što se glazbe tiče, objasnio je zašto su setovi dulji od četiri sata gubitak vremena te je rekao da se uvijek sjeća što je puštao i kome je puštao.

Avionske karte za Detroit možete kupiti ovdje, a ispod možete pogledati video u kojem Omar-S poručuje ljudima da se presele u Detroit.

Load the next article...
Loading...
Loading...