Search Show Menu
Home Latest News Menu
Eventi

Opasni trojac stiže na Zagrebački Velesajam u sklopu Frequent C partyja

Party se održava u petak, 18. svibnja

  • Mixmag Adria
  • 15 May 2018
Opasni trojac stiže na Zagrebački Velesajam u sklopu Frequent C partyja

Frequent C je nova organizacija na domaćoj sceni koja se sastoji od nekoliko DJ-a koji pomažu kreirati prihvatljiva rješenja za klijenta.

Cilj organizacije je dočarati mlađim generacijama underground kao kulturu i način življenja, a onim starijim koji su upoznati s tim načinom života, da uživaju uz selektirane artiste techno house glazbe.

Ovog petka, 18. svibnja, Frequent C predstavlja i u Zagreb dovodi iznimno cijenjeni svjetski DJ trojac: Eelke Kleijn, GuyJ i Chaim, kojima support daju domaće snage Tramontan i Rudi.

Glazbeni program biti će pripremljen i startati već od 22 sata, a goste će dočekati zvukovi housea u opuštajućem ambijentu Kineskog paviljona. Frequent C će predstaviti najbolje od međunarodne deep house, disco, deep i funk glazbe, raspoređene na pozornici vise od 35 kvadratnih metara.
Ulaznice za Frequent C izdanje uz čak tri svjetska imena, dostupne su u sustavu Entrio kao i na njihovom prodajnim mjestima!

Ostale informacije potražite na službenim web stranicama organizacije!

Mixmag Adria za ovaj događaj poklanja 2 x 2 ulaznice. Sve što trebate napraviti da bi ih osvojili jest ostaviti komentar sa tagom osobe koju biste vodili sa sobom na postu ovog članka na našoj Facebook stranici. Nasumičnim odabirom ćemo proglasiti pobjednika 18. svibnja u podne. Sretno!

Load the next article...
Loading...
Loading...