Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Osnivač Studija 54: "Nikad Trumpa nisam vidio kako pleše...bio je ozbiljan lik!"

Znači, nije partijao s Mick Jaggerom i Grace Jones?

  • Mixmag Adria
  • 18 January 2018
Osnivač Studija 54: "Nikad Trumpa nisam vidio kako pleše...bio je ozbiljan lik!"

Kako je Studio 54 bio veliki hotspot tijekom kasnih 70-ih i 80-ih u New Yorku, poznato je da su mnoge zvijezde bile česti gosti u klubu. Sada je osnivač Studija 54, Ian Schrager otkrio malo više o tome što se sve tamo događalo na vrhuncu slave, pa je spomenuo i aktualnog predsjednika SAD-a.

Prošle su se godine proširile vijesti da je Donald Trump posjećivao Studio 54, i to često, no očito "nikad nije bio na plesnom podiju." Schrager je nedavno razgovarao s the Guardianom te pružio dublji uvid, rekavši kako definitivno nije dolazio u klub kao što su to radili ostali poznati:

"U razdoblju od pet godina, svaka zvijezda ili velika faca došla je u Studio 54. No nitko nije nikog pitao ni za autogram, pa su tamo mogli biti ono što jesu. Andy Warhol bio je sramežljiv i samo je volio gledati. Mick Jagger bio je potpuno isti kakav je i na pozornici, a Diana Ross je bila fantastična plesačica. Donalda Trumpa nikad nisam vidio kako pleše, on je bio ozbiljan lik."

Schrager je iznio još detalja o legendarnom klubu, govoreći i o "kontroverznoj" politici ulaska u klub, kao i o prosipanju četiri tone šljokica po plesnom podiju. Osim toga, menadžer kluba, Michael Overington je otkrio još i više za the Guardian. Cijelu priču pročitajte ovdje.

Priču o fantastičnom, no korozivnom naslijeđu Studija 54 pročitajte ovdje.


Load the next article...
Loading...
Loading...