Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Otkriveni planovi za masivnu londonsku arenu u obliku kugle

Veliki planovi

  • Mixmag Adria
  • 13 February 2018
Otkriveni planovi za masivnu londonsku arenu u obliku kugle

The Madison Square Garden Company (MSG) je otkrila planove za konstrukciju ogromnog kluba u obliku kugle u Stratfordu, u Londonu.

Pokazavši već svoju novu arenu u Las Vegasu (na slici), s kapacitetom od 23,000 ljudi, MSG ovaj projekt nosi 'preko bare', kako bi izazvali AEG i njegov 02 autoritet u gradskim arena eventima.

S 18,000 sjedala i 5,000 stajaćih mjesta, MSG želi izgraditi svoju futurističku "MSG Sphere", koja će se prostirati na više od 20,000 metara kvadratnih zemljišta, vrijednog $60 milijuna u londonskom Olympic Parku.

S visinom od 97 metara, ovo će postati globalna destinacija za live glazbene evente. Upitana za prednosti arene nad svojom konkurencijom, Jayne McGivern je objasnila da će tehnologija koja će biti ugrađena za interaktivno slušanje i gledanje, biti "apsolutno revolucionarna".

Londonski gradonačelnik Sadiq Khan je komentirao arenu te pozdravio projekt: "Od intimnih glazbenih klubova do spektakularnih arena, uzavrela scena Londona je svjetski poznata. Lijepo je pozdraviti još jednu arenu svjetske klase, koja potvrđuje poziciju Londona kao moćne glazbene kuće te će unaprijediti i noćnu ekonomiju našega grada."

Load the next article...
Loading...
Loading...