Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Overload Records priprema tulum za proslavu svojeg desetog izdanja

...u klubu Božidar u Ljubljani

  • Mixmag Adria
  • 21 November 2018
Overload Records priprema tulum za proslavu svojeg desetog izdanja

Razloga za slavlje u Overload records ima na pretek već od prvoga izdanja. No etiketa se penje na sam vrh regionalnih kolektiva sve većim priznanjima. Deseto izdanje virtuoza i samoga team lidera BRLEE dobilo je zasluženo priznanje.

Magdalena (Diynamic) otvorila je svoj set na Tomorrowlandu s njegovom novom trakom te dignula njego ime u sam vrh regionalne produkcije te etiketi dala nezaobilazan pečat za kvalitetu.

Za svoj novi događaj kojim će obilježiti ovo deseto izdanje, biraju klub Božidar u Ljubljani, u koji će donijeti svoju energičnu vibru i naravno vrhunski line up.

Premijerno u Sloveniju dovode jedno od priznatijih underground imena berlinske scene.

GUZY je sinonim za vrhunski deep house te je osnivač nove RADIKON etikete zajedno s Jonasom Salbachom. Svojim je setovima oduševio publiku od Berlina do Libanona pa sve do SAD-a. Vlasnik je mnogobrojnih podcasta za vrlo priznate etikete, a njegova "Rebirth of Spring" mix tape serija nezaobilazna je adresa za sve poznavatelje vrhunskog deep housea.

Uz berlinskog gosta nastupa i legendarni hrvatski producent, DJ i organizator MTV Valkana beach festivala MARC GRABBER, talentirano mlado lice Overloada CAJHEN te naravno sam BRLEE.

Kao i nakon svakog dobrog tuluma, u Ljubljani vas čeka i after u poznatom Moment Baru.

Jutro u Ljubljani bit će prepušteno Overload rezidentima kao poznatoj gošći riječanki LINBER LYNX.

OVERLOAD obećava zabavu koja se ne propušta. Više informacija možete pronaći na njihovom Facebook eventu.

Naslovna fotografija: Petra Švajger

Load the next article
Loading...
Loading...