Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ovog vikenda počinje Kaiserwetter Alliance Festival u Steelu

Dolaze Stella Bossi i Hannes Bieger

  • Mixmag Adria I FOTO: HANNES BIEGER FACEBOOK, DC10
  • 16 August 2022
Ovog vikenda počinje Kaiserwetter Alliance Festival u Steelu

Mosus, party brend iz Munchena i Steel udružili su svoje snage kako bi u Rovinj doveli super popularnu influencericu i DJ-icu Stellu Bossi te utjecajnog berlinskog DJ-a i producenta, Hannes Biegera.

Kaiserwetter Aliance Festival će se održati 19. i 20. kolovoza u rovinjskom Steelu na kojem će nastupiti sedam DJ-eva.

Ovo ljeto ste gotovo svakog petka imali priliku posjećivati Techno Steel, klupsku večer koja njeguje techno kulturu i glazbu, a spomenuti festival biti će svojevrsna kulminacija priče.

Kaiserwetter je inače vodeći community techno glazbe na jugu Njemačke koji organizira neke od najvećih festivala i evenata u Njemačkoj s kojima privlače gotovo milijun posjetitelja.

Stella Bossi vam je zasigurno poznato ime - svoju svjetsku slavu stekla je na društvenim mrežama sa svojim specifičnim sadržajem vezanim za elektroničku glazbu i techno kulturu, što joj je omogućilo brz proboj na svjetsku DJ scenu. Redovito ju možete uloviti u legendarnom berkinskom Kit Katu kao i na brojnim drugim događanjima i klubovima.

Hannnes Bieger jedan je od najtraženijih europskih audio inžinjera, koji se 2017. godine odlučio vratiti u prvi plan i ispred pulta, pa je tako opet počeo stvarati vlastitu glazbu. Od onda je izdao za Steve Bugov Poker Flat, John Digweedov Bedrock, pa tako i Flying CIrcus te Hommage Records.

Osim produkcije, Hannes je uložio puno vremena u kreiranje svoje vlastitog live showa. Njegov studio kao i live nastup prepuni su sintesajzera s kojima je stvorio simbiotičku vezu, a njegov stil je definitivno "out of the box".

Iza Hannesa je već super uspješna godina s nastupima diljem Njemačke, u Marakešu, Brooklynu, nedavnom nastupu u DC-10 na Ibizi i mnogim drugim događanjima.

Uz glavne goste nastupaju Tomo In Der Muhlen, Masi Kohestani, Roman Bartl, Pusmus i MBL79, i to:

Prvi dan, 19.08.:

STELLA BOSSI
MASI KOHESTANI
ROMAN BARTL
MLB79

Drugi dan, 20.08.:

HANNES BIEGER
TOMO IN DER MUHLEN
MASI KOHESTANI
PUSMUS

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji, kao i na ulazu u klub, a više informacija o samom događaju potražite na službenom Facebook Eventu.

Loading...
Loading...