Search Show Menu
Home Latest News Menu
Novosti

Paris Hilton će izdati "deep house, techno-pop" album

Ako znate što je techno-pop, podijelite to s nama

  • Mixmag Adria
  • 5 November 2017
Paris Hilton će izdati "deep house, techno-pop" album

Profesionalna party djevoka i milijunašica Paris Hilton, započela je svoju DJ karijeru prije nekoliko godina te se svjetlosnom brzinom probila do vrha liste najplaćenijih, zarađujući i do milijun dolara po nastupu.

Iza nje je peta godina njezine rezidencije u klubu Amnesia na Ibizi i još je uvijek (nekako) najplaćenija DJ-ica na svijetu. Nedavno je bila u fokusu magazina TIME, koji je dao bliži uvid u njezin svijet nastupajućeg DJ-a.

Članak je prepun čudnih detalja - uključujući i onaj kada je kao tinejdžerica prevarila svog multimilijarderskog oca i iskrala se privatnim avionom na Ibizu, kako bi se našla iste večeri s vlasnikom Amnesije. Tu su i novosti o njezinoj glazbenoj karijeri.

Očito, radi na svom drugom albumu (da, koji slijedi njezinu bolesno slatku 'žvakaća guma' pop pjesmu 'Stars Are Blind'), a najavljuje ga kao "deep house, techno-pop i electro-pop" album. Što god to bilo...

Naravno, članak završava s trenutkom prosvijetljenja multimilijunašice, gdje se opisuje da ona nije derište, a dokaz za to je da bi čak "DJ-ala besplatno". (Iako to ne radi.)

Load the next article...
Loading...
Loading...