Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

House legenda Paul Johnson je na intenzivnoj zbog korone

Johnson je posljednjih dana objavljivao postove o svom stanju na Instagramu

  • Mixmag I Foto: MARIE STAGGAT
  • 22 July 2021
House legenda Paul Johnson je na intenzivnoj zbog korone

Legenda Chicago Housea Paul Johnson hospitaliziran je na odjelu intenzivne njege nakon što je dobio COVID-19 a o svom je stanju posljednjih dana izvještavao putem Instagrama.
Za vikend je prenio kratki video u kojem je rekao: “Imam COVID. Imam ga tjedan dana. Prilično sam jebeno slab.” Nakon toga je u ponedjeljak, u novom videu otkrio: “Sve vas volim. To je otprilike sve što mogu reći. Jebeno vas sve volim.”

No prije dva dana je podijelio novi update svog stanja u kojem je otkrio kako je “sranje krenulo na gore. Prebacuju me i stavit će me na respirator. Neću moći samostalno disati...”

Paul Johnson, rođen i odrastao u Chicagu, jedan je od svih velikana žanra house glazbe. Samouki producent glazbu objavljuje od ranih 90-ih, a iza sebe ima više od 100 albuma, EP-a i singlova, izdajući na legendarnim labelovima kao što su Dance Mania, Peacefrog, Cajual, Relief Records i Djax-Up-Beats.

Njegov singl iz 1999. godine “Get Get Down” bio je međunarodni hit, na vrhu američke i kanadske dance liste a plasirao se i u top 10 singlova u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Francuskoj, Grčkoj i Belgiji. Stvar se i dalje redovito vrti u noćnim klubovima, više od dva desetljeća od izlaska.

Albumi poput njegovog prvijenca 1995. “Bump Talkin” i pratećeg LP-a “Feel The Music” iz 1996. klasici su house glazbe, prikazujući i njegov uglađen i energičan zvuk.

Johnson je također zajedno s Radekom Hawryszczukom 1997. godine osnovao izdavačku kuću Dust Traxx koja je objavila glazbu artista kao što su Stacey Kidd, Glenn Underground, Gene Hunt, Roberto Armani i Peven Everett.

Mnogi artisti i ličnosti iz svijeta house glazbe šalju mu dobre želje Paulu Johnsonu, uključujući Alana Oldhama, Mikea Servita, Ash Lauryn, Waajeeda i Nightwave.

Load the next article
Loading...
Loading...