Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Peggy Gou pokreće svoju izdavačku kuću i modnu liniju

Shvatila sam da želim biti svoj šef

  • Mixmag Adria
  • 30 August 2018
Peggy Gou pokreće svoju izdavačku kuću i modnu liniju

Zvijezda s naslovnice Peggy Gou započinje suradnju sa New Guards Group (brandom visoke mode) kako bi iduće godine izbacila vlastitu liniju nazvanu "Kerri".

"Kerri", što na korejskom znači žirafa (što je ujedno i njena omiljena životinja) će prvo biti visoka moda streetweara za žene, a kasnije će se razviti i u unisex kolekciju.

U razgovoru sai-D-omi-D-om, modno osviještena korejska zvijezda je izjavila kako su joj New Guards Group pristupili nakon njenog nastupa na Off-White eventu prošle godine i pitali ju da osmisli brand koji bi se sastojao od odjevnih predmeta koje bi ona sama nosila.

"Kada sam se tek počela baviti DJ-ingom, htjela sam izgledati najozbiljnije moguće. Obično bih nosila najjednostavniju bijelu majicu i traperice, ali sada znam da je moda jednostavno dio mene", kaže Gou.

Uz lansiranje vlastite modne linije, Peggy planira predstaviti i svoju novu izdavačku kuću, "Gudu", u vrlo bliskoj buducnosti. Uz to što je značenje imena kuće "cipele" na korejskom, ime labela je također i zanimljiva skraćenica za "Peggy Gou does".

Odlučna u tome da bude sam svoj šef, Gou je uvjerena u to da će njen label biti veliki hit, rekavši "prvo sam samo htjela svoju vlastitu glazbu, ali mislim da bi ljudi htjeli znati koji tip umjetnika podržavam". Planira koristiti tu platformu da bi poduprla talentirane Azijate davajući im priliku da sviraju i u inozemstvu.

Peggyin cover mix možete poslušati ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...