Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

PEZNT se sprema za turneju po Australiji i Baliju

...i obara ljestvice s novim remiksevima

  • Mixmag Adria
  • 23 April 2019
PEZNT se sprema za turneju po Australiji i Baliju

PEZNT se sprema za svoju prvu turneju u Australiji koja će uključivati i jedan nastup na Baliju.

Ako do sada već niste dobro upoznati s ovim hrvatskim dvojcem, PEZNT (Blacksoul i Mark De Line) su započeli svoj projekt 2016. izdanjem na kompilaciji poznatog Toolrooma, a do tada su nizali veliki broj house izdanja za neke od najpopularnijih house labelova na svijetu poput Defecteda, Glasgow Undergrounda, Strictly Rhythma, Dirtybirda i mnogih drugih, uključujući i njihov matični Blacksoul Music.

Svake godine ih možete uloviti i na Defected Croatia festivalu na kojem će ove godine nastupiti na svim pozornicama, uključujući i main stage.

Tomislav Pasanec, poznatiji kao Blacksoul, oduševljenje ovom turnejom nije krio ni na svojem Facebook profilu:

"Ponosno predstavljam našu prvu prekomorsku turneju koja je organizirana od strane australske One Hit Agency kojoj smo od srca zahvalni što su nam omogućili ovaj tour i da napokon vidimo klokane uživo i pojedemo koji lokalni specijalitet. Turneja završava 19.5. sa svirkom na Baliu u klubu Mrs Sippy."

Brisbane, Sydney, Melbourne, Mooloolaba i Seminyak će ovog svibnja/maja dobiti porciju hrvatskog housea.

Turneja nije jedina stvar koja je aktualna za zagrebačko-bečki dvojac. Njihov remix za Jared Marston Feat. The Blowfisch Saxophone - 'Spinning Sax' trenutno se nalazi na trećem mjestu Australske nacionalne ljestvice klupske glazbe.

Trenutno im se po Traxsource house ljestvici penje i remix za (prema istom shopu za elektroničku glazbu) vodećeg house producenta na svijetu, David Penna. 'Disc Jockey' se trenutno nalazi na 25. mjestu, no sigurni smo da će ta brojka postati dosta manja kako će dani odmicati.

U nastavku poslušajte David Penn & KPD - 'Disc Jockey' (PEZNT Remix)

Loading...
Loading...