Menu
Home Novosti Menu
Tech

Pioneer objavio novi Multitrack sekvencer, Squid

Dio TORIAZ serijala

  • Mixmag Adria
  • 30 April 2019
Pioneer objavio novi Multitrack sekvencer, Squid

SQUID je novi "multitrack" sekvencer od Pioneer DJ-a.

Kao dio TORIAZ serijala, SQUID vam omogućuje re-aranžiranje fraza u realnom vremenu, istovremeno vam omogućavajući stvaranje potpuno novih ritmova pomoću jednostavnog klizača s oprugom. Prema Pioneer DJ-u, ovo je prva Groove Bend značajka koja se ugrađuje u produkcijski alat.

Time Warp značajka vam omogućuje da u potpunosti kapitalizirate vaše "sretne nezgode". Uz to što možete održavati produkciju "tekućom", možete se igrati kako god želite sa slobodom snimanja i sejvanja bilo čega što vam se svidjelo.

Najvažnije je da uz digitalne USB-B i Midi terminale možete koristiti i igrati se modularnom sintetizacijom s dva seta CV / GATE izlaza i CLOCK ulazno / izlaznih terminala. DIN SYNC ulazno / izlazni terminali omogućuju vam da ponovno udahnete život u vaše stare sintesajzere i ritam mašine jer se sve sinkronizira sa SQUID-om.

Raspon signala se pretvara untar SQUID-a omogućujući vam da povećate svoje kreativne mogućnosti dodavanjem nove tehnologije u vaš setup.

Kompatibilan je s PC i Mac računalima, a SQUID Manager dizajniran je kako bi uvoz ili izvoz uzoraka sekvenci bio što jednostavniji. Jednostavno ga uvezite na sekvencer, uredite ga kako želite, a zatim ga vratite svom DAW-u.

TORAIZ SQUID dostupan je za 600 eura.

Pogledajte uvodni videozapis u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...