Search Menu
Home Novosti Menu
Tech Recenzije

Pioneer SE-Master-1

Nove luksuzne slušalice

  • Mixmag Adria
  • 15 August 2015
Pioneer SE-Master-1

Tržište za skupu opremu naglo je poraslo u posljednjih nekoliko godina. Beats, Bose i Bowers & Wilkins privlače mnoge potrošače koji su spremni da se rastanu s velikim sumama novca, a ne samo geekove na koje su ciljali dosad.

'Pioneer SE Master 1' koji stoji 1215 € vjerojatno će i najposvećenije audiofile natjerati da dvaput razmisle prije nego izvade svoje kreditne kartice. Dakle, što dobivate za sav taj novac? Kao što biste i očekivali, sve je napravljeno po najvišim standardima.

Pet godina intenzivnog istraživanja i razvoja otišlo je u razvoj 'SE-Master 1' i svaki par je ručno izradio certificirani majstor u Japanu. Dolaze s driverom od 50mm te osjetljivošću od 94dB i mogu reproducirati zvukove visoke rezolucije do 85.000 Hz, što je više nego dvostruko od minimalnog uvjeta za slušalice visoke rezolucije.

Uz sve to, slušalice dolaze u krutoj, nisko rezonantnoj strukturi, osiguravajući da ne dođe do neželjenih vibracija koje bi ometale glazbu. Možda je vrijeme da prodate svoj automobil ...

Load the next article
Loading...
Loading...