Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Počinje prvi Coachella vikend, saznajte kako pratiti nastupe

Prijenos setova potvrdili Four Tet, Dillon Francis, Bassnectar...

  • Mixmag Adria
  • 12 April 2019
Počinje prvi Coachella vikend, saznajte kako pratiti nastupe

Pred nama je prvi od dva Coachella vikenda, s bogatim glazbenim programom koji će podignuti prašinu u kalifornijskoj pustinji. Za sve koji ipak nisu potegnuli do zapadne obale SAD-a dobra je vijest što će se nastupi i ove godine moći uživo pratiti putem službenog Coachella YouTube live streama.

Do sada su potvrđena 73 izvođača čije nastupe ćemo moći pratiti putem live-streama, a to uključuje i headlinere festivala – Arianu Grande, Childish Gambina, i Tame Impala. Po pitanju elektroničke glazbe, potvrđen je live-stream setova imena kao što su Four Tet, Dillon Francis, Gorgon City, Bassnectar,...a i hip-hop fanovi će doći na svoje – prijenos svojih nastupa omogućili su Wiz Khalifa, Playboi Carti, Kid Cudi, Juice WRLD...

Live-stream će se sastojati od tri kanala, a zanimljivo je kako će se ove godine prenositi i na Times Square ekranu u New Yorku, čime će Coachella postati prvi festival u povijesti koji se prenosio na ovom svjetski popularnom raskrižju.

Osim setova i nastupa, bit će prikazivani i kratki dokumentarni isječci, komentari izvođača i ekskluzivni intervjui, među kojima će pojedine razgovore donositi i Mixmagova globalna urednica kulture, Valerie Lee.

Coachella festival održava se od 12. do 14., te 19. do 21. travnja. Vrijedi voditi računa i o vremenskoj razlici od 9 sati, pa tako na primjer ako lovite pojedini set koji će započeti u kasnim večernjim satim po pacifičkom vremenu, po našem lokalnom vremenu to će biti rano jutro, idealno za finu podlogu uz jutarnji after.

Svi detalji, uključujući i satnicu, dostupni su na Coachella.com.

Load the next article
Loading...
Loading...