Search Menu
Home Latest News Menu
Film

Pogledaj debitantski trailer za film Climax koji je ispunjen LSD-om na dance partyju

Daft Punkov Thomas Bangalter priložio je novu traku

  • Mixmag Adria
  • 16 August 2018
Pogledaj debitantski trailer za film Climax koji je ispunjen LSD-om na dance partyju

Argentinski direktor Gaspar Noé podjelo je prvi trailer za svoj željno iščekivani film Climax, koji otkriva misterije koji objedinjuju sve što se događa tijekom LSD - upogonjenih dance partija.

Originalno predstavljen na Cannesu ove godine, gdje je osvojio 'Art Cinema Award', Climax uživa povećanu pažnju zahvaljujući redateljevom jedinstvenom načinu pričanja priče.

Kako prenosi The Telegraph, Climaxova zvijezda Sofia Boutella, "praćena je grupom plesača na intenzivnom rezidentnom tečaju u školi u predgrađu Pariza, gdje su nakon konzumiranja punča shvatili da se unutra nalaze nepoznate halucinacijske supstance, koje su prouzročile brzi spust u Noéanovu psihozu. Živopisno samo-sakaćenje i orgijski sex slijedovi, sve uhvaćeno uz direktorov zaštitini znak koji uključuje valovite poteze kamerom, isprekidan naslovnim karticama koje nude motive kao što su 'smrt je jedinstvena prilika', uz postavljenu udaračku potpornu traku vintage techna, housea i elektroničke glazbe."

Daft Punkov Thomas Bangalter također je pridonio novoj traci za Climax nazvanu 'Sangria'. Bangalterova traka pridružena je njegovoj nedavno izdanoj glazbi 'What to Do', kao i Daft Punkov 'Rollin' and Scratchin'. Bangalter je radio s Noéom u prošlosti, pridonoseći njegovim fimovima kao što su Irreversible iz 2002. godine i Enter the Void iz 2009.

Cijeli trailer za Climax pogledajte ispod, kao i teaser Bangalterove trake, a film možete pogledati 28. septembra/rujna kada će biti izdan putem A24.

Load the next article
Loading...
Loading...