Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte ABOP-ov spot 'Right Now' koji je nominiran na Berlin Music Video Awards

Vodeći europski događaj za umrežavanje video i glazbene industrije

  • Mixmag Adria
  • 28 March 2019
Pogledajte ABOP-ov spot 'Right Now' koji je nominiran na Berlin Music Video Awards

Berlinski međunarodni festival Berlin Music Video Awardsu svoju selekciju najboljih prošlogodišnjih spotova iz cijelog svijeta uvrstio je i video uredak u režiji Katrin Novaković za ABOP-ovu pjesmu 'Right Now'.

BMVA je međunarodni festival koji u fokus stavlja filmsku i video produkciju glazbenih spotova, a profilirao se u vodeći europski događaj za umrežavanje video i glazbene industrije. S obzirom da festival jedno oko drži na popularnim glazbenicima, a drugo na onim neafirmiranim, 'Right Now' se našao u selekciji s velikanima glazbene industrije kao što su Anderson .Paak, Jon Hopkins, Modeselektor, Chase & Status, i Grammyem nagrađeni This is America Childish Gambina.

BMVA će se održavati u berlinskom klubu Gretchen od 29. svibnja do 1. lipnja 2019.

Sama nominacija na BMVA već je veliko priznanje za mladu redateljicu i bend koji posljednjih nekoliko godina stablino gradi karijeru na europskim pozornicama. 'Right Now' najavni je singl nadolazećeg drugog izdanja grupe ABOP za koji mix, produkciju i mastering potpisuje techno pionir Petar Dundov, a koji se očekuje na policama dućana krajem godine.

Bend će i ove godine nastupiti na brojnim festivalskim pozornicama, a nastup na posljednjem Dimensionsu na tvrđavi Punta Christo bit će sigurno jedan od onih za pamćenje.

Loading...
Loading...