Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte jedinstveni Pioneer DJ pult koji će biti izložen u muzeju

Suradnja Virgila Abloha i Pioneer DJ-a "inspirirat će drugačiji zvuk prilikom DJ-inga"

  • Mixmag Adria
  • 21 May 2019
Pogledajte jedinstveni Pioneer DJ pult koji će biti izložen u muzeju

Umjetnik brojnih talenata, Virgil Abloh osmislio je vlastiti CDJ i DJM mikser u suradnji s Pioneer DJ-om koji će biti izložen u Muzeju suvremene umjetnosti u Chicagu.

Prozirni CDJ-2000NXS2 i DJM-900NXS2 su prvi put otkriveni na Ablohovom Instagramu, a kasnije su debitirali na njegovom Coachella DJ setu. Sada će pult biti izložen na njegovoj prvoj muzejskoj izložbi pod nazivom "FIGURES OF SPEECH".

Abloh, koji je osnivač Off-Whitea i umjetnički direktor Louis Vuittona, pričao je o viziji svog dizajna: „Kao sredstvo za novi izgled i dojam industrijskog standarda CDJ-a i DJM-a ciljao sam osmisliti vizualni i neoznačeni prikaz klasičnih modela kako bi inspirirali drugačiji zvuk tijekom DJ-inga. I možda novi način za glazbenu tehnologiju i ljudsku interakciju da izjednače drugačiji rezultat."

Akio Moriwaki, predsjednik i izvršni direktor Pioneer DJ-a, također je izrazio uzbuđenje zbog suradnje i onoga što predstavlja za tvrtku: "Kreacije Virgila Abloha ne mogu se definirati žanrom. On hrabro povezuje različite umjetničke forme, demonstrirajući neograničene kreativne mogućnosti za publiku diljem svijeta, a to utjelovljuje DJ-ing. Ove godine CDJ serija će, uz potporu DJ-a koji pomiču granice glazbe i stvaraju nove priče, slaviti svoju 25. godišnjicu. Nadamo se da će naša suradnja s Virgilom Ablohom pokrenuti novu priču za naše klijente i naše poduzeće, te voditi daljnjem razvoju DJ kulture. "

"FIGURES OF SPEECH" bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnosti u Chicagu od 10. lipnja do 22. rujna 2019. godine.

U nastavku pogledajte slike “TRANSPARENT” CDJ-2000NXS2 i “TRANSPARENT” DJM-900NXS2 koje su dio projekta “Pioneer DJ c / o Virgil Abloh ™”.

Loading...
Loading...