Search Menu
Home Latest News Menu
Festivali

Pogledajte najavni video za Oaza Festival koji se održava ovog augusta

Novi elektronski festival koji će uzdrmati Otvorene gradske bazene

  • Mixmag Adria
  • 15 August 2018
Pogledajte najavni video za Oaza Festival koji se održava ovog augusta

Podsjećamo kako se prvo izdanje Oaza Festivala u Kruševcu održava od 17. do 19. augusta/kolovoza, na parku Slobodište i Otvorenim gradskim bazenima.

Festival će se sastojati od četiri žurke - dvije noćne (21:00 - 07:00) i dvije dnevne (10:00 - 19:00).

Otvara se 17. Augusta noćnom žurkom, nakon čega slijedi prva dnevna na kojoj će biti održan showcase TOZLA etikete koju vodi kruševački DJ i producent Mene. Nakon toga se party prebacuje na noćni dio festivala na Slobodištu.

Festival se zatvara 19. augusta s dnevnom žurkom uz showcase Easy Tiger etikete koju predvodi Marko Nastić.

Plesnjak je osiguran uz bogati lineup koji okuplja mnoštvo domaćih DJ-eva te nekoliko internacionalnih imena, među kojima su: D'julz, Chad Andrew, Tripmastaz, Marko Nastić, Dejan Milicevic, Okain, Mene i Rub A Dub (OFFICIAL), a pridružuju im se i Alex Bex, Aleksandar Radivojević, Jovan Vucetic, Кристијан Шајковић (Kristijan Šajković), Miroslav Petkovic, Nekow, Nemanja Vanovic, Nemanja Padre Mihajlovic, Vladimir Dragas i Zivota Stefanovic.

Promotivni video možete pogledati ispod, a u nastavku saznajte što trebate učiniti kako biste osvojili dvije ulaznice.

Dijelimo 2x2 ulaznice za ovaj događaj. Sve što trebate napraviti kako biste ih osvojili je u komentare na objavi ovog članaka na našoj Facebook stranici tagirati osobu koju biste poveli sa sobom. Pobjednike objavljujemo 17. augusta/kolovoza.

Load the next article
Loading...
Loading...