Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte novi spot za pjesmu 'Savages' Marc Grabbera & Bastiana

  • Mixmag Adria
  • 20 February 2019
Pogledajte novi spot za pjesmu 'Savages' Marc Grabbera & Bastiana

S krajem 2018. objavili smo 10 najboljih regionalnih albuma, i pri samom vrhu našao se album 'Freedom' iza kojeg stoje Marc Grabber & Bastian.

Dug put je iza hrvatskog producenta, DJ-a, i organizatora Marc Grabbera i Slovenskog skladatelja i instrumentalista klasične glazbe Bastiana koji ih je doveo do ovog prekrasnog albuma 'Freedom'.

Uzimajući downtempo puno ozbiljnije kao žanr, isklesali su svoje najsofticiranije izdanje do sada.

Sada predstavljaju i novi spot za nama najdražu stvar s albuma, 'Savages'.

Isječak je mračan i tajanstven spoj suvremenog i ekspresivnog plesnog nastupa četiri talentirane plesačice uz noir tehniku snimanja koja se koristi kao glavni utjecaj.

Marco Grabber koji je također snimao, režirao i montirao ovaj video, ovog puta je udružio snage s ljubljanskim plesnim kolektivom Katja Dance Company. Zahvaljujući generalnoj ideji i koreografiji Katje Vidmar, video ima posebnu i neobičnu priču za ispričati pomoću plesača i različitih stilova plesa kao glavne teme.

Ova pjesma (video) posebno prikazuje situaciju koja je također uobičajena u ljubavnom odnosu gdje osoba misli da razumije ljubav i stoga romantizira ideju igranja žrtve u nezdravom odnosu.

Pogledajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...