Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Pogledajte što vas očekuje u Central Klubu ovog vikenda

Glazbene poslastice su spremne za petak i subotu.

  • Mixmag Adria
  • 13 December 2018
Pogledajte što vas očekuje u Central Klubu ovog vikenda

Mladi zagrebački klub svoj staž kleše opako i ovog vikenda uz DJ postavu koja će poveseliti rejvere željne dobrog plesa u nešto intimnijoj atmosferi. Organizatori spremaju profinjene house zvukove za petak, a u subotu donose nešto jače underground vibracije. Cijene ulaznica za oba eventa su 30 kn, a više saznaj u nastavku.

PETAK (14.12.2018.)

Za petak je najavljen all nighter mladog, ambicioznog i talentiranog dj-a Matea Čondrića pod pseudonimom KANNE. KANNE je label manager za produkcijsku kuću Disco Records Croatia, a njegova produkcija mogla se naći i na regionalnim listama našeg portala.

Kao DJ usidrio se u bračkom klubu Rozz već zadnjih par sezona, a moglo ga se čuti i u susjednim zemljama. Surađuje i s poznatim zagrebačkim DJ-m Goranom Vlajićem a.k.a DJ Go Cut-om (ASTRALIS) te su skupa zakotrljali priču sa Disco Recordsom (Nominirani za Ambasadora u kategoriji najbolji album Vlajic i Dedic - Kompozit). Stilski varira od housea do deep-a i tech-a. Melodično i ambijentalno, pomalo mračno, ali uvijek s dobrim grooveom.

SUBOTA (15.12.2018.)

Za subotu su najavljena 3 DJ-a u varijacijama koje sežu od housea pa sve do underground zvukova. Trio se sastoji od Branka Dalloša, Jeffa Jarunskya te DJ Renea.

Branko Dalloš (Micro)

Lice iza Micro programa, sakupljač crnog zlata i strastveni zaljubljenik u glazbu, skroman momak iz Duga Rese, njegov doprinos razvoju scene može se vidjeti kroz neumornu organizaciju evenata kroz Micro priču gdje je ugostio svjetski poznate underground umjetnike. Istraživač je neistraženog i duboko zakopanog zvuka, ne ograničava se žanrovima, pa često nova izdanja kombinira s raritetima koje posebno odabire za svaku prigodu. Dugogodišnji rezident na londonskom Jacks House radiju te pobjednik na Moondance Festival natječaju. Dalloš se u potpunosti predaje sirovosti zvuka koju s ljubavlju prezentira svim clubberima željnima dobrog provoda.

Jarunsky

Na zagrebačkoj sceni je poznat od 2014. godine uz program 'Break the Funk', kojim slijedi mnoge glazbene pravce, kreirajući eklektične setove s neograničenim spektrom žanrova. Trenutno radi na projektu 'Dubokotoplo' – Orient Deep Express // ODE uz Agregata, gdje barata s deep, organic, tribal zvukovima diljem globala. Deep-tech njegova je druga ljubav u sklopu programa 'Ltunel' koji organizira uz M.I.L.E. i J. Jay.

Rene

Zaljubljenik u elektroničku glazbu još od 1997. godine, svoje glazbeno putovanje započinje rezidencijom u zagrebačkom klubu "Fanatic" 2008. godine. Godinu dana kasnije organizira progressive house partyje u istom klubu pod nazivom "Progressive dream", gdje ugošćuje DJ-eve iz Hrvatske, a i šire.Poznat zagrebačkoj publici po svojim euforičnim nastupima u klubovima "Jedinica No.1", "Gjuro 2", "Fanatic" itd, DJ RENE aka RFL se uspio afirmirat kao renomiran DJ. Vješto baratajući različitim žanrovima housea, techna i trancea, nudi prepoznatljivi melodičan zvuk prožet uplifting dionicama i tvrđim beatom što raspleše i najzahtjevnije slušatelje.

Load the next article
Loading...
Loading...