Search Show Menu
Home Latest News Menu
Intervjui

Pogledajte video intervjue sa zvijezdama We Love Sounda

Popričali smo s Timo Massom, Miguel Campbellom, Archie Hamiltonom...

  • Mixmag Adria
  • 26 July 2017
Pogledajte video intervjue sa zvijezdama We Love Sounda

Iza nas je We Love Sound kojeg smo posjetili i oduševili se organizacijom i izgledom glavnom događaja na Mladosti, a osim tamo čagali smo i u Boogaloou, Operi i The Bestu.

Nastupali su Timo Mass, Miguel Campbell, tINI, Chris Liebing, Loco Dice, Enzo Siragusa, Archie Hamilton, Valentino Kanzyani, Marina Karamarko, Mariano Mateljan, Shipe i mnogi drugi.

Osim što smo se fino naplesali i družili, popričali smo i s nekim od headlinera festivala.

Pojedinačne intervjue možete pogledati ispod.

Archie Hamilton

Archie je dio Fuse London etikete, vodi svoj Moscow Records, a ovo je bio njegov prvi nastup u Zagrebu. Pričali smo o zgodama sa Sonus Festivala, njegovoj etiketi, Fuseu, B2B setovima i planovima za ljeto.

"Ne možete vidjeti na kameri, ali velik sam fan Valenitina Kanzyanija, a evo upravo je sjeo tu nasuprot nas. Sretan sam jer sam okružen ljudima koji vole surađivati"

Miguel Campbell

S Miguelom smo popričali o njegovim počecima 90-ih i kako to danas izgleda uz društvene mreže i internet.

"Vidio sam nekoliko revolucija zvuka, svakih 4-5 godine se može vidjeti kako se sadržaj glazbe mijenja. Sretan sam što sam vdio te promjene već nekoliko puta..."

Rossko

Rossko je također dio Fuse London ekipe, a za njega je specifično da mu produkcija uopće nije u fokusu, već DJ-ing i "kopanje" traka.

"Super sam strastven ljubitelj glazbe, kopam i tražim glazbu posljednjih 10 godina, i nikad nisam našao vremena za produkciju, a sretan sam da sam dio Fusea koji mi kao platforma dozvoljava da budem samo DJ"

Timo Mass

Rimo je legenda njemačke i svjetske elektroničke scene koji i nakon 30 godina nastupa diljem svijeta. I njega smo ulovili na par minuta razgovora gdje smo ga upitali o suradnji s Paulom McCartneyem, novim projektima, budućnosti techna i još mnogo toga.

"Vidio sam sve, ali i dalje se nađe još toga, što nikad ne očekujem"

Load the next article...
Loading...
Loading...