Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte Wise D & Kobea na prestižnom Be-At.tv-u!

Nastup se održao u nekadašnjem dvoru Kraljevine Srbije

  • Mixmag Adria
  • 10 April 2019
Pogledajte Wise D & Kobea na prestižnom Be-At.tv-u!

Jedna od najcjenjenijih streaming platforma za elektroničku glazbu, Be-At.tv, emitirala je zanimljiv događaj na jednoj nesvakidašnjoj lokaciji.

TIME:CODE organizacija iz Beograda kreirala je do sada nekoliko događanja na vrlo zanimljivim lokacijama poput Muzeja Vazduhoplovstva, Avalskog Tornja, Bitef Teatra i sličnih lokacija.

Za ovaj događaj odabrana je "Krsmanović House" koja je u periodu od 1918. do 1922. služila kao dvor Kraljevine Srbije.

Tu večer, nastupili su Wise D & Kobe sa svojim prepoznatljivim B2B setom na dva miksera i četiri playera te publiku rasplesali mješavinom housea i tech housea. U uvodnom dijelu večeri nastupila je Dee, a nastupio je i Nikola Mihailović

Postavili smo im i par pitanja vezana za taj događaj, a odgovore možete pronaći u nastavku, kao i sam video snimak streama.

m: Jeste li se posebno pripremili za svoj set za Time Code s obzirom na lokaciju i live stream?

WD&K: Pa i jesmo i nismo, s obzirom da uvek i za svaki nastup pravimo širu selekciju šta otprilike želimo da u tom trenutku prezentujemo publici! To odvojimo, a gomilu druge muzike od promo izdanja pa do retro traka nosimo sa sobom i onda vidimo na licu mesta šta će biti najbolje za dobru zabavu. A pošto je ovo bila nekadašnja Kraljeva rezidencija, shodno tome set za TIME:CODE morao je biti kraljevski! :)

m: Postoje li neke Wise D & Kobe trake koje ste posebno htjeli predstaviti?

WD&K: Pa najiskrenije malo je falilo da se odlučimo da odradimo ceo set sa našim novim i starijim trakama, medjutim pošto neke nisu završene u potpunosti taj set će sačekati još malo, a i red bi bio posle 17.godina da se to i desi. Tako da ovaj put odlucili smo da zavrtimo novitet 'Rutendo' koji će 3.maja izaći za prestižnu izdavačku kuću Repopulate Mars koja je u vlasništvu Lee Fossa, i jako se radujemo tome! Pored nas zaista bih hteli da napomenemo još dve trake. Prva je novitet od Menea, moćan i dinamičan tech sa brutalno dobrim aranžmanom i sjajnim grooveom. Druga je Miane - Don't Trust Anyone, traka koja je izašla sredinom marta za Knee Deep In Sound lejbl od Hot Since 82. Mi smo imali čast da dobijemo promo i vrtimo je par meseci ranije i zaista odlično radi u klubu.

m: Ovaj nastup prenio je i poznati Be-At Tv. Kako je došlo do toga?

WD&K: Vrlo lagano. Videli su ceo event, i rekli pa ovo je sve Suuuper, ovo ide kod nas! Haha!

m: Očekujemo li kakva nova izdanja od vas u bliskoj budućnosti?

WD&K: Moramo se pohvaliti da smo od kraja prošle letnje sezone pa do danas bili vredni i svakodnevno radili u našem studiu u proseku 7-10h. Trud se isplatio, neke trake su potpisane, izlaze uskoro i načiće se na idućim lejblovima: Toolroom Records, Repopulate Mars, Under No Illusion, Little Festival Records. A evo tu je i upravo potpisana traka za Javi Bora - rezidenta jednog od vodećih klubova na Ibizi i njegov lejbl: Too Many Rules.

To bi bilo to za sada, hvala vam i pozdrav za ekipu i pratioce Mixmaga!

Respect & Love!


U nastavku pogledajte nastup Wise D & Kobea na Time Codeu s prijenosom Be-At Tv-a.

Loading...
Loading...